Burak Yılmaz duyurdu! "İnşallah olacak"

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın teknik direktör yardımcısı olmaya bir hayli yakın olduğunu söyledi. Yılmaz, "Görüşüyoruz olacak inşallah" dedi

Burak Yılmaz duyurdu! "İnşallah olacak"
Burak Yılmaz duyurdu! "İnşallah olacak"
GİRİŞ 18.06.2023 09:58 GÜNCELLEME 19.06.2023 00:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapması an meselesi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Bebek'te eşi İstem Atilla ile görüntülenen Burak Yılmaz, bu konuda "Görüşüyoruz olacak inşallah" dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • DOGUKAN 10 ay önce Şikayet Et
    YAZIK BEŞİKTAŞA çok YAZIK OLACAK ... BU PARACILARI EMEKLİ EDİN ARTIK.. Kendisi canlı yayında itiraf etmişti West Ham United'ın yetkilileriyle pazarlığa oturmadan önce yani randevusundan önce Çinliler ile görüşüyor ve parayı görünce West Ham United'a verdiği sözü tutmuyor. Milli Takımda dağıtılan prim için kavga etmediler mi ?
    Cevapla
  • DÜŞÜNCEM 10 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray daha iyi olur
    Cevapla
  • Can 10 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşa yazık edecekler yine. Burak-Selçuk-Arda-Caner dörtlüsünü Türk futbolundan ne kadar uzakta tutulabilirse o kadar başarılı olunabilir.
    Cevapla
  • yes 10 ay önce Şikayet Et
    Insallah olmaz.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun bjk.
    Cevapla