Yeni sezon formaları için sürpriz kampanya! 'Görmeden de severiz'

Adidas, Beşiktaş’ın 2023/2024 sezon forma tanıtımı için taraftara yönelik sürpriz bir kampanya hayata geçirdi. “Görmeden de Severiz” isimli kampanya ile taraftarlar yeni sezon formalarını görmeden satın alabilecek.

Yeni sezon formaları için sürpriz kampanya! 'Görmeden de severiz'
Yeni sezon formaları için sürpriz kampanya! 'Görmeden de severiz'
GİRİŞ 16.06.2023 21:21 GÜNCELLEME 16.06.2023 21:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

“Görmeden de Severiz” kampanyasıyla taraftar iç saha forması, deplasman forması ve üçüncü formayı bugün saat 18:00 itibariyle internet üzerinden satışa sunuldu. Formalar 21 Haziran 2023 tarihinde lanse edilecek.

Görmeden de severiz diyerek takıma bağlılığını gösteren taraftarlar, lansman günü formalarına herkesten önce ulaşmış olacak.

Takım tarafından özel bir notla gönderilecek olan formaların hikayeleri ise şöyle:

İç Saha Forması: Beşiktaş JK’nın 120 yıllık tarihi boyunca kazandığı başarıların izlerini taşıyan iç saha forması bir klasik olarak koleksiyonda yerini alıyor. Beşiktaş JK’nin geçmişine gururlu bir bakış açısı sunan iç saha forması, her günü saygıyla selamlıyor. 

Deplasman Forması: Beşiktaş’ı nerede olursa olsun yalnız bırakmayan taraftarına ithafen hazırlanan deplasman forması, taraftarın takıma olan inancını üzerinde taşıyor. Her şeyi göze almanın ve her koşulda birlikte kanatlanmanın sembolü olarak adlandırılıyor.

Üçüncü Forma: Kurulduğu günden bugüne kadar Cumhuriyet’in kalbinde yer alan Beşiktaş’ın 120 yılını, Cumhuriyet’in 100. yılıyla birleştiren üçüncü forma, tarihe bir saygı duruşu niteliğinde.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • osmanli sultanı 10 ay önce Şikayet Et
    ne fakir kulüp ya hersene cefa feda vefa
    Cevapla
  • boş lafcı 10 ay önce Şikayet Et
    makul fiyat olsun kendime ve oğluma alayım, yok olmuyorsa pazarda 3 te 1 fiyatına var. biraz rengi soluk oluyor ama demekki korsancılar taraftarı daha çok düşünüyor... :)
    Cevapla
  • Bahtiyar 10 ay önce Şikayet Et
    Uzunkollu bir atleti ayakkabı boyası veya başka bir şeyle siyaha boya. Hem daha samimi gözükür hem hırsızslara da para kazandırmamış olursun.
    Cevapla
  • Fellini 10 ay önce Şikayet Et
    Ben beşiktaşa gönül verdiğimde 14 senedir şampiyon olmuyordu.sevinmek için Beşiktaş'a gönül vermedik renklerine aşık olduk vede geçmişten gelen efendiliğine
    Cevapla