Ozan Tufan dönmek istiyor! Beşiktaş pusuda

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Ozan Tufan'ın Türkiye'ye geri dönmek istiyor. İngiliz ekibinin 5 milyon Euro bonservis beklentisi var.

Ozan Tufan dönmek istiyor! Beşiktaş pusuda
Ozan Tufan dönmek istiyor! Beşiktaş pusuda
GİRİŞ 15.06.2023 12:19 GÜNCELLEME 15.06.2023 12:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kadrosuna 3-4 takviye düşünen Beşiktaş'ın acelesi yok. Yönetim, maliyeti kulüp bütçesine uygun ve ihtiyaca cevap verebilecek oyuncu hassasiyeti gösterirken gündeme Ozan Tufan ismi geldi.

TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR

Hull City ile 2025'e kadar mukavelesi bulunan Tufan, Türkiye'ye tekrar dönmek istiyor. İngiltere'de istediği ortamı bulamadığı belirtilen orta saha oyuncusunun bu konuda patronu Acun Ilıcalı'dan da transferinde kolaylık sağlaması konusunda ricada bulunduğu belirtiliyor.

YÖNETİM BEKLEMEDE

Hull City'nin ise 5 milyon avro civarında bonservis bedeli biçtiği Ozan Tufan'ın ayrılığı o kadar da kolay olacak gibi görünmüyor. Beşiktaş yönetiminin de şu an için böyle bir girişimi yok. Ancak Ozan Tufan kulübüyle anlaşır ve geri dönüşü gündeme gelirse masaya oturmayı planlıyor. Ki Şenol Güneş'in de Bursaspor'dan öğrencisi olan Ozan Tufan'a 'hayır' demeyeceği belirtiliyor.

Yabancı kontenjanı da düşünüldüğünde Ozan işi Beşiktaş adına cezbedici görünüyor.  

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • selim 10 ay önce Şikayet Et
    başkan üstüne para verin almayın bundan cacık olmaz
    Cevapla
  • Bjk56 10 ay önce Şikayet Et
    İstemiyoruz kim ki o
    Cevapla
  • Akıncı 10 ay önce Şikayet Et
    herkesin bir kötü alışkanlığı var şenolunki de ozanı iyi futbolcu zannetmesi
    Cevapla
  • sahin 10 ay önce Şikayet Et
    Bu yasiyormuydu
    Cevapla
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Kartal ın yorumuna katılıyorum . Nedir bu ozan aşkı ya şenol hocayı anlamak mğmkün değil . Kazma oyuncu , tekniği yok , istikrarı yok saman alevi gibi o kadar . Yeni kwliteli oyuncu istiyoruz sakın ozanı almayın bir de 5 milyon yuro . 5 yuro etmez . İsko yu nasıl istemez ölüsü ozanın beş katı eder . Yanlış anlaşılmasın yabancı hayranı değilim ama görünen köyde kolavuz istemez .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle