İtalyanların bitmeyen Gedson sevdası! Teklif beklentiyi karşılamıyor

Beşiktaş'ta özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu futbolla spot ışıklarını üzerine çeken Gedson Fernandes'e İtalya'dan Lazio talip oldu.

GİRİŞ 14.06.2023 13:29 GÜNCELLEME 14.06.2023 14:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın orta sahadaki yıldızı Gedson Fernandes, İtalya'da transfer gündeminin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor.

İtalya basınında yer alan habere göre, Serie A'nın güçlü ekiplerinden Lazio, yıldız ismin peşine düştü. Üstelik orta sahasını güçlendirmek isteyen İtalyan ekibinin Gedson Fernandes'i ilk sıraya yazdığı ifade edildi.



TEKLİF İÇİN DÜŞÜNÜLEN RAKAM 15 MİLYON EURO

Teknik direktör Sarri'nin de bu transfere onay verdiği vurgulanırken Lazio'nun Beşiktaş'a sunacağı teklifin 15 milyon Euro bandında olacağı belirtildi. Siyah-beyazlıların bu konudaki tavrı ise net. Bilindiği üzere Gedson'u Benfica'dan transfer ederken sonraki satışın yarısını Portekiz temsilcisine vermeyi taahhüt eden Beşiktaşlı idareciler, 20 milyon Euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayı düşünmüyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ilker 10 ay önce Şikayet Et
    Oyuncuyu elinde tutmalı satarsa şu an bit işe yaramaz uefa konferans liginde oynaması lazım eminim ki değeri artacaktır. 1 sezon daha Beşiktaş'ta kalması gerekiyor
    Cevapla
  • Ersin 10 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler Futbolcu satmasini bilmiyor 50-60miljon dolar eder bu oyuncu. Az para kar edecem diye futbolcu satilmaz...
    Cevapla
  • Arda 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adam Beşiktaş tan giderse , iddia ediyorum, Beşiktaş ilk 4 e dahi giremez.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Kaliteli oyuncu beşiktaş fiyatı yukarı çeksin ama 15 de az değil satılabilir bence .
    Cevapla
  • Bjk 53 10 ay önce Şikayet Et
    Porto da olsa 40-50 m. Teklif ederler futbolcu Türk takımında olunca 15 m. teklif ederler o para gedson için komik bi rakam olmazsa durmasında fayda var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle