Beşiktaşlıları sevindirecek Redmond iddiası!

Bu sezon Beşiktaş formasıyla sergilediği performansla beğeni kazanan Nathan Redmond için yeni bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın İngiliz yıldızla sözleşme şartlarında anlaştığı ifade edildi.

Beşiktaşlıları sevindirecek Redmond iddiası!
Beşiktaşlıları sevindirecek Redmond iddiası!
GİRİŞ 05.06.2023 20:57 GÜNCELLEME 05.06.2023 20:58

Beşiktaş'ın sezon başında Southampton'dan kiraladığı Nathan Redmond, Siyah-Beyazlılardaki formuyla büyük beğeni kazandı.

Beşiktaş, özellikle Fenerbahçe derbisindeki performansıyla akıllarda yer eden Redmond ile yola devam etmek istiyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş, Nathan Redmond ile anlaşma sağladı. Haberin detayında Redmond'ın yıllık 1,8 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşmeye 'evet' dediği öne sürüldü.



İŞ REDMOND'UN EŞİ BLAİSE'DE BİTECEK

Beşiktaş taraftarları bu gelişme üzerine büyük sevinç yaşarken transferin resmiyete kavuşması için geriye son ismin ikna edilmesi kaldı; Redmond'ın eşi Blaise.

Bu ay doğum yapacak olan Blaise, Redmond'un kariyerine İngiltere'de devam etmesini istiyordu. Blaise, İstanbul'da kalmayı kabul ederse iç transferde mutlu sona ulaşılacak.

Öte yandan haberde Nathan Redmond'ın Beşiktaş'ta devam etme olasılığının yüzde 60 olduğu kaydedildi. Başarılı futbolcunun Beşiktaş yönetiminden teklifi düşünmek için birkaç gün süre istediği belirtildi.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.