Redmond, Beşiktaş'ın sözleşme teklifini beğenmedi

Beşiktaş, Şenol Güneş'in gelecek sezonda da takımda görmeyi çok arzu ettiği Redmond'a yeni kontrat teklifinde bulundu. İngiliz oyuncu ilk teklife olumsuz cevap verirken talebi de şaşırttı.

Redmond, Beşiktaş'ın sözleşme teklifini beğenmedi
Redmond, Beşiktaş'ın sözleşme teklifini beğenmedi
GİRİŞ 25.05.2023 21:09 GÜNCELLEME 25.05.2023 21:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta son haftalarda gösterdiği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Nathan Redmond'a siyah-beyazlılar yeni kontrat teklifinde bulundu.



2+1 yıllık sözleşme istedi

Siyah beyazlı kulüpten 1,5 milyon eurodan 1+1 yıllık sözleşme teklifi alan yıldız futbolcu, uygun şartların sağlanması durumunda Beşiktaş'ta kalmak istediğini dile getirerek parasal olarak değil ama sözleşme süresi konusunda talepte bulundu. Redmond, 1+1 yıllık sözleşmeyi beğenmeyerek 2+1 yıllık sözleşme istedi. İngiliz futbolcunun maddi istekte bulunmayıp sözleşme konusunda pürüz çıkarması yönetim tarafından şaşkınlık ile karşılandı.

Diğer yandan siyah-beyazlı idarecilerin Redmond'a 29 yaşında olması sebebiyle 1+1 yıllık kontrat teklifinde bulunduğuna ulaşıldı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ali bey 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adama + gol ve asist şartı katarsan eksra para bu adam uçar
    Cevapla
  • Yayınla 10 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş bu ne tutarsızlık, iki gün önce eşi Türkiye'de kalmak istemiyor diye haber yapıyorsunuz şimdi ise kendisi 1 + 1 senelik anlaşmaya yanaşmıyor diyorsunuz. Bu Redmond konusunu iyice elinize yüzünüze bulaştırdınız artık.
    Cevapla
  • Jimnastikçi 10 ay önce Şikayet Et
    Bu futbolculara bu paralarla, bu sözleşmeler nedir ya bu rezalet? Sonra kulüplerimiz batıyor diye ağlıyorsunuz! Yazık bu ülkenin dolarları saçılıyor ortalığa tüh tüh! Deprem bölgesine yardım edin, futbolculara değil!
    Cevapla
  • m.akif 10 ay önce Şikayet Et
    her türlü kontrat yakışır adama. kasma fazla yönetim.
    Cevapla
  • boş lafcı 10 ay önce Şikayet Et
    bu adam Türkiyede 5 sene taş gibi top oynar, maçlarını izleyenler yorum yapsın. yoksa paramız yok bide futboldan anlayan başkanımız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle