Gedson Fernandes'e Napoli kancası!

Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından performansı yükselen Gedson Fernandes'e İtalya Serie A'da şampiyon olan Napoli talip oldu.

GİRİŞ 23.05.2023 10:14 GÜNCELLEME 23.05.2023 10:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın bu sezonki en başarılı isimlerinden olan Gedson Fernandes'e dev bir ekip talip oldu.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, performansıyla dev kulüpleri peşine taktı. Siyah-beyazlıların, Benfica ile bonservisinin yüzde 50'sine ortak olduğu 24 yaşındaki orta sahaya, Serie A'yı şampiyon tamamlayan Napoli kanca attı.



Zielinski'nin yerine Gedson

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Napoli, Polonyalı orta sahası Piotr Zielinski'nin yerini doldurabilecek oyuncu arıyor. Listenin ilk sırasında ise Beşiktaş'ta son haftalarda ortaya koyduğu performans ile dikkat çeken Gedson Fernandes yer alıyor.

Bilindiği üzere siyah-beyazlılar Gedson için yüksek bir bonservis bekliyor. Kartal'da sportif direktör Ceyhun Kazancı, daha önce yaptığı açıklamada Gedson için gelecek teklifin 20 milyon Euro üzerinde bir rakam olması gerektiğini dile getirmişti.

KAYNAK: SABAH
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • 1903 11 ay önce Şikayet Et
    Kendi isteği olmadıkça bence yollanmamalı , istikrarlı bir topçu hem gelecek bonservisin sadece yarısını alabileceğiz.
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    20 milyona satarsan kasana girecek olan para 4 milyon Euro yanı değmez 30 dan aşağıya satılmamalı ama kimse şuna 30 vermez
    Cevapla
  • Murat 11 ay önce Şikayet Et
    Seneye uefa da oynayacağız satmayın daha fazla para eder
    Cevapla
  • 2727 gaziantep 11 ay önce Şikayet Et
    Arabaaaam. 20 milyon mu
    Cevapla
  • Selçuklu 11 ay önce Şikayet Et
    kesinlikle satılmamalı... umarım geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmaz.. biraz tok satıcı olun.. neden 20 milyon.. 40 diyebilirsiniz hatta 50 milyon bile diyebilirsiniz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle