Sürpriz gelişme! Beşiktaş 2.5 milyon Euro teklif etti

Beşiktaş’ın Leicester City’nin Senegalli stoperi Daniel Amartey’e yıllık 2.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Amartey ön libero da oynuyor.

Sürpriz gelişme! Beşiktaş 2.5 milyon Euro teklif etti
Sürpriz gelişme! Beşiktaş 2.5 milyon Euro teklif etti
GİRİŞ 21.05.2023 09:48 GÜNCELLEME 21.05.2023 09:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş önümüzdeki sezonki transfer çalışmalarına başlmamış durumda... Yeni sezonda bir 6 numara ve bir stoper takviyesi yapmayı hedefleyen Beşiktaş'ın daha önce de gündemine gelen Leicester City'nin 28 yaşındaki Senegalli stoperi Daniel Amartey için resmi teklif yaptığı öğrenildi.

Kartal'ın sezon sonu boşa çıkacak olan tecrübeli futbolcuya 2.5 milyon Euro yıllık ücret önerdiği belirtildi. Yıldız futbolcudan yapılan teklife haber vermesini bekleyen Beşiktaş, Amartey'in kararının olumsuz olması durumunda diğer alternatiflere yönelecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de yıldız futbolcuyu ön liberonun dışında stoperde de oynayabilmesi nedeniyle çok istiyor. Leicester City'den ayrılması beklenen oyuncuya Premier Lig'den de teklifler olduğu Senegalli yıldızın kararını sezon sonunda vereceği de gelen haberler arasında. Leicester formasıyla bu sezon 24 resmi maça çıkan Amartey söz konusu maçlarda skor katkısı yapamadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • sami gezer 11 ay önce Şikayet Et
    Kim verecek başkan anç kesinlikle o parayı vermez
    Cevapla