Gedson Fernandes'e Avrupa'dan 2 talip! 20 milyon euro...

Beşiktaş'ın Portekizli orta sahası Gedson Fernandes'e, Lazio ve Ajax talip oldu.

GİRİŞ 17.05.2023 15:40 GÜNCELLEME 17.05.2023 15:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'e yeni bir talip çıktı.

Alfredo Pedulla'nın haberine göre, Ajax'ın Gedson Fernandes'i yakından takip ettiği ve Portekizli orta sahayı transfer listesine eklediği öne sürüldü. Ayrıca haberde Lazio'nun da 24 yaşındaki oyuncuya yoğun ilgisi olduğu belirtildi.

"20 MİLYON EURO"

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, daha önce verdiği röportajda, "Gedson Fernandes'e henüz resmi teklif yok. 20 milyon euro üstü teklif gelirse değerlendiririz. En az 1 yıl daha takımda kalmasını istiyoruz. Bonservisinin yarısı bizde, yarısı Benfica'da. Bonservisi gelirinin yarısını Benfica alacak. O nedenle beklentimiz yüksek."  ifadelerini kullanmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • gerçekler 11 ay önce Şikayet Et
    adamın kariyerinde harika müthiş 2 maçı var 2'si de gs'ye karşı fb maçını izlesin bir ajax filan bakalım o vakit fernandes'e 3 m avro bile veriyorlar mı?
    Cevapla
  • Tunc 11 ay önce Şikayet Et
    Verin gitsin 25 e
    Cevapla
  • Çarşı/Bjk 11 ay önce Şikayet Et
    Asabi çook acıtmış seni ve diğer renklileri :)
    Cevapla
  • Asabi 11 ay önce Şikayet Et
    2 maç istatistik kastı diye bir oyuncu iyi olmaz. GS maçında niye yırtındı herkes biliyor. İlk GS maçında ise tel tel döküldü. Ama BJK 20 vereni görürse hiç durmasın. Ülkeye döviz girdisi olur hiç olmazsa.
    Cevapla
  • saffet 11 ay önce Şikayet Et
    Atmayın ya elinizde patlamasın 20milyoneuroyu rüyasında görür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle