Beşiktaş'ta bir devrin sonu! Yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta yeni sezonda Ersin Destanoğlu ile yolların ayrılması kesinleşti. Genç kaleciye gelen teklifler değerlendirilecek.

GİRİŞ 15.05.2023 13:01 GÜNCELLEME 15.05.2023 13:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in gelişiyle kulübeye geçen Ersin Destanoğlu ile ilgili yeni bir gelişme var. Sabah ile oynanan hazırlık maçında kötü bir performans sergileyen Ersin'e gelen teklifler değerlendirecek.

BEKLENTİ 3 MİLYON EURO

Siyah-Beyazlılar, Ersin'in satışından 3 milyon euroluk bir gelir bekliyor. Genç oyuncuya Fransa'dan teklifler var. 22 yaşındaki file bekçisinin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2026 yılının Haziran ayında bitiyor.

SALİH UÇAN İYİLEŞTİ

Sakatlığı nedeniyle Fraport Tav Antalyaspor maçında forma giyemeyen Salih Uçan iyileşti. Deneyimli futbolcu, görev verilmesi halinde Adana deplasmanında oynayabilecek. 

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • ayaz 11 ay önce Şikayet Et
    gitmek isteyeni tutmayacaksın ! Şampiyon olduğumuzda Lyon 7 milyon avro vermişti, o zaman gönderecektik şimdi yarısını veriyorlar. Bana kalsa HEMEN İVEDİ yollarım 3e 5e bakmamak lazım. bu da pişman olacak aynı rıdvan, emirhan ve serdar gibi.
    Cevapla
  • Bjk 11 ay önce Şikayet Et
    Yalan ya 7 milyon felan vermezler piyasa oluşturmaya çalışıyorlar
    Cevapla
  • Bjk 11 ay önce Şikayet Et
    Satacaksak oynatmayalım alacak takım yaptığı hataları görmesin ki transfer gerçekleşsin
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Gec kalinmis bir is ama bjk buna regmen sergen doneminde sampiyon olmusdu
    Cevapla