Beşiktaş Salih Uçan ile sözleşme uzatmaya hazırlanıyor

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çeken Salih Uçan'a İtalya'dan talipler vardı. Deneyimli oyuncu geleceği ile ilgili kararını verdi.

GİRİŞ 14.05.2023 13:55 GÜNCELLEME 14.05.2023 14:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta bu sezon ortaya koyduğu futbolla takdir toplayan Salih Uçan, takımın parlayan yıldızlarından biri oldu. Transferde birçok takımın radarına giren başarılı oyuncunun takımdaki geleceği ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

YENİ SÖZLEŞMEYE İMZA ATIYOR

Kartal, İtalya'dan da talipleri bulunan deneyimli orta saha oyuncusu ile teknik direktör Şenol Güneş'in de onayı ile sözleşme uzatmaya hazırlanıyor. ;

Halihazırda 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunan Salih'e, Beşiktaş tarafından yeni kontrat önerildi. Akşam'ın haberine göre ise  bu teklife olumlu yaklaşıyor.

MAAŞI REVİZE EDİLECEK

Beşiktaş, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun maaşında ciddi bir iyileştirme yaparak kontratını uzatmaya çalışacak.

Bu sezon lig ve kupada toplam 29 maçta forma giyen Salih Uçan, 2 bin 93 dakika sahada kalırken 3 gol 7 asistlik performans gösterdi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mahmut 11 ay önce Şikayet Et
    Bırak git burda futbol falan yok kör döğüşü italyada ikinci ligde oyna daha iyi
    Cevapla