Beşiktaş'tan Fenerbahçe'nin yıldıza kanca! Transferde Jorge Jesus belirleyici olacak

Beşiktaş gözünü, Fenerbahçe'nin orta sahası Miha Zajc'a çevirdi. Başkan Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ile ilişkilerinin zarar görmemesi için Sloven oyuncunun kesin kararını bekliyor.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'nin yıldıza kanca! Transferde Jorge Jesus belirleyici olacak
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'nin yıldıza kanca! Transferde Jorge Jesus belirleyici olacak
GİRİŞ 11.05.2023 18:16 GÜNCELLEME 11.05.2023 18:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yeni sezonun transfer planlamasına başlayan Beşiktaş'ta gündem 10 numara transferi. Siyah- beyazlı takım Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Sloven yıldız Miha Zajc'ı yeniden gündemine aldı.

JESUS KALIRSA ZAJC AYRILACAK

Beşiktaş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un takımda kalması durumunda ayrılacağı iddia edilen Sloven yıldızla ilgili sezon sonunu bekliyor.

Lig bitince kararını açıklayacak olan Zajc'la ilgili gerekli adımların atılacağı belirtildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile arasındaki iyi ilişkileri bozmamak adına yıldız futbolcuya şimdilik bir teklifte bulunmadığı, Zajc'ın Fenerbahçe ile bağlarını koparmasını beklediği öğrenildi.

28 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe ile bu sezon 29 maçta görev yaptı. Sloven yıldız bu karşılaşmalarda takımına 4 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Recep 11 ay önce Şikayet Et
    Ne komik takmılarsınız yahu. Paylaşamadığınız adama bakın.
    Cevapla
  • meraci83 11 ay önce Şikayet Et
    Ortada yönetim diye bir oluşum kakmamışsa ayakların baş olması içten bile değildir.
    Cevapla