İspanyollar duyurdu! James Rodriguez ile ilk görüşme yapıldı

Beşiktaş'ın, bonservisi elinde bulunan Kolombiyalı yıldız James Rodriguez ile görüştüğü belirtildi.

GİRİŞ 08.05.2023 12:20 GÜNCELLEME 08.05.2023 14:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son oynanan Antalya maçına 11'de başlayan ancak vasat performansı yüzünden 45'te oyundan alınan Alexandru Maxim'le yola devam etmeyi düşünmeyen Beşiktaş yeni isimler üzerine yoğunlaştı.

Konu ile ilgili de İspanyol basınından flaş bir iddia geldi. Takvim'in AS'tan derlediği haberde, Beşiktaş'ın Olympiakos'tan ayrılan James Rodriguez'i gündemine aldığı öne sürüldü.

GÖRÜŞME YAPILDI

Haberde Beşiktaş'ın, Rodriguez ile görüşme gerçekleştirdiği belirtilirken, Kolombiyalı yıldızdan şimdilik olumlu bir yanıt alamadığı kaydedildi.

BOTAFOGO DA İSTEDİ

Yaklaşık 1 aydır kulüpsüz olan 31 yaşındaki yıldızı Brezilya Ligi takımlarından Botafogo'nun da istediği ancak James'in Brezilya ekibine de olumsuz bir yanıt verdiği belirtildi.

BEŞİKTAŞ, BAĞINI KOPARMADI

Kartal'ın, ilgisine sıcak bakmayan James'le bağını koparmadığı ancak listesindeki diğer isimler için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Olympiakos ile yollarını ayırmadan önce 23 resmi maça çıkan 31 yaşındaki Kolombiyalı yıldız futbolcu, 5 gol, 6 asistle takımına 11 gollük katkıda bulundu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Zaten oda bavulunu toplamış,BJK den davet bekliyor?
    Cevapla
  • Ya tutarsa hesabı 11 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş başına bela arıyor herhalde, bu topcunun derdi oynamak değil yatmak.
    Cevapla
  • Buğra 11 ay önce Şikayet Et
    Bu futbolcunun devamlılığı yok… para için üç ay da bir kulüp değiştiriyor. Yaş Kemal’e eriyor diye para avına çıkmış. Yazık etmeyin memleketin parasına, bırakın artık mirasyedi gibi davranmayı.
    Cevapla