Serdar Saatçı'dan Beşiktaş itirafı! Geri dönüş şartını açıkladı

Beşiktaş'tan Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı siyah beyazlılardan ayrılma sürecini anlattı. Genç futbolcu, Beşiktaş'ta asgari ücrete oynadığını söyledi.

Serdar Saatçı'dan Beşiktaş itirafı! Geri dönüş şartını açıkladı
Serdar Saatçı'dan Beşiktaş itirafı! Geri dönüş şartını açıkladı
GİRİŞ 04.05.2023 23:11 GÜNCELLEME 04.05.2023 23:11
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sezon başında Serdar Saatçı, 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz ekiplerinden Braga'ya transfer oldu.

20 yaşındaki futbolcu Tivibu Spor'a transfer hikayesini ve Beşiktaş'tan neden ayrıldığını anlattı.

"Beşiktaş'ta asgari ücrete oynuyordum"

Serdar Saatçı Beşiktaş'ta asgari ücret karşılığında oynadığını söyledi. O dönem siyah beyazlılarda kariyerini devam ettirmek istediğini söyleyen 20 yaşındaki stoper, Valerien Ismael'in kendisine kapıları kapattığını söyledi.

Saatçı yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Beşiktaş'ta kampın 2. hazırlık maçıydı. İlk hazırlık maçına da yedek başlamıştım. Oyuna 1-0 mağlupken girmiştim. Oyuna girdikten sonra güzel bir performans göstermiştim ve maçı 2-1 kazanmıştık. İkinci maçta ben ilk 11 oynayacağımı düşünüyordum, çünkü ilk maçta stoperler gerçekten kötü oynamıştı. İlk 11'de olmadığımı öğrenince moralim bozuldu. Valerien Ismael, 72. dakikada beni oyuna aldı. Geç girdiğim için maça tam kendimi veremedim. Oyundan çıktıktan sonra, soyunma odasında gençliğin verdiği ateşle camı kırdım. Sonrasında Ceyhun Kazancı ve Valerien Ismael ile konuştum ama benim uçak biletimi çoktan almışlardı. Saygı duyup İstanbul'a döndüm. Beşiktaş'ta kalmayı gerçekten çok istiyordum, konu kesinlikle para değildi. Ben, Beşiktaş'ta 2 sezon asgari ücrete oynuyordum. Sözleşme görüşmelerinde 'Para istemiyorum, sadece garanti maç istiyorum. Daha çok oynamak istiyorum' demiştim. Onlar da bana sadece 'Valerien Ismael seni takımda istemiyor' dediler. Beni hiçbir zaman Beşiktaş'ın çocuğu gibi hissettirmediler. Çok yalnız kaldım. Bir gün Türkiye'ye dönersem, önceliğim Beşiktaş olur. Ama şahıslar farklı olursa tabii."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 15
  • TiGeR 11 ay önce Şikayet Et
    2. lig sana çok Türkiye de amatörde bile işin zor. Hele bak Beşiktaş diyor.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Gidiş süreci böyle değildi sanırım serdar, Rıdvan ve Emirhan Beşiktaş'ı sırtından bıçaklayarak ortada bırakarak gitmişlerdir. şimdi yaptıklarını toparlamak için yalan atıyorlar. Bjk ya uzak olsa sana çok para verenlere yakın ol gardasss
    Cevapla
  • ..... 11 ay önce Şikayet Et
    Avrupada ve futbolda başarılı ülkelerde o yaşta futbolcularına ilk 11 de forma veriyor bizde gençsin nedemek bırakın oynasın direnci gücü artsın ama nerede Semih Şentürk genç Semih olarak futbola veda etti adam bir türlü ilk 11 de sürekli oynayamadı kendi değerlerimizi bir bir tüketiyoruz
    Cevapla
  • İsi 11 ay önce Şikayet Et
    Masaya oturmadın, şimdi de asgari ücretle oynadım diyorsun. Gelme bir daha… nerde oynuyorsan oyna ama Beşiktaş’a gelme
    Cevapla
  • Murat 11 ay önce Şikayet Et
    Şart mı? Çok komiksin, süper lig de görüp göreceğin buydu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle