Beşiktaş'tan Onur Bulut açıklaması! "120 yıllık bir çınar olmanın..."
Beşiktaş Kulübü, Onur Bulut ve Kayserispor arasındaki davayla ilgili olarak Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun verdiği karar hakkında bir açıklama yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Onur Bulut'un Kayserispor'dan Beşiktaş'a transferi hakkında sarı kırmızılı kulübün açtığı davayı reddederken, siyah beyazlılarda konuyla ilgili açıklama geldi.
Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden Onur Bulut ile Kayserispor arasındaki uyuşmazlık davasın hakkında yapılan açıklama şöyle:
"Kayserispor’un futbolcumuz Onur Bulut için açtığı dava Beşiktaş’ımız lehine sonuçlanmış bulunmaktadır.
Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Kulübümüzü haklı bulmuş ve Kayserispor’un haksız ve hukuka aykırı ithamları çerçevesinde talep ettiği tazminat ve sportif ceza taleplerini reddetmiştir.
Onur Bulut’un transfer süreci Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’nin belirttiği üzere Kulübümüz tarafından tamamen hukuka uygun bir şekilde ve etik değerler gözetilerek yürütülmüş olup, haklılığımız ise Beşiktaş’ımız lehine verilen TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararı ile tescil edilmiştir.
Bir kez daha belirtmek gerekirse, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’nin bu konuya dair daha önceki açıklamalarında belirttiği gibi Onur Bulut transferi normal ve etik bir transferdir, bunun böyle olduğu UÇK kararıyla tescil edilmiştir. Ayrıca bu dosya göstermiştir ki Beşiktaş, sporcularını hukuken en iyi şekilde korumasını bildiği gibi 120 yıllık bir çınar olmanın tarihi sorumluluğuna yakışır şekilde faaliyet yürütmeyi şerefli bir görev olarak kabul eder.
Camiamızın bilgisine sunarız."
-
misafir 2 yıl önce Şikayet Etbüyuk takim olmanin avantaslarini nasilda kendinize göre kullaniyorsun ,tersi olsandi bakalim ne karar verirlerdi...Beğen
-
Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet EtGalatasaray küçük takım mı Oğulcan Çağlayan meselesinde.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 2 yıl önce Şikayet Eteski bjk iyiydi şimdiki fetbaz antipatik oldu.Beğen
-
cahil 2 yıl önce Şikayet EtBeşiktaşlı birisi olarak transfer hukiki olsa bile etik değil diye düşünüyorumBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 2 yıl önce Şikayet EtEğer Kayseri haklı olduğunu düşünüyorsa uluslararası mahkemelere başvursun Türkiyede hukuk dava sahiplerine göre degisebiliyorBeğen Toplam 2 beğeni
-
Ali 2 yıl önce Şikayet EtUÇK daki adamlar hangi takımı tutuyor. Kimlerin avukatı acaba. Kimlerle hangi görüşmeleri yaptılar. Telefon kayıtlarına bakılsın.Beğen Toplam 7 beğeni