Mert Günok: 3 puana daha çok ihtiyacımız vardı

Beşiktaş'ta Omar Colley, Mert Günok ve Onur Bulut Trabzonspor maçındaki sonuçtan dolayı mutlu olmadıklarını ve bir puanın yeterli olmadığını söyledi.

Mert Günok: 3 puana daha çok ihtiyacımız vardı
Mert Günok: 3 puana daha çok ihtiyacımız vardı
GİRİŞ 17.04.2023 00:07 GÜNCELLEME 17.04.2023 00:07

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'la 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımda Omar Colley, Mert Günok ve Onur Bulut açıklamalarda bulundu.

Colley: Bazı anlarda dağıldık

Bir puanın yeterli olmadığını söyleyen Colley, "Üzgünüz tabii ki. Buraya 3 puan için gelmiştik. Bir sonraki maç için daha çok çalışacağız. Sevindirici olan şey gol yememiş olmamız. Bugün için önemli bir detay. Bir puan yeterli değil. İkinci yarıda oyuncu değişiklileri yaptık. Bazı anlarda dağıldık. Böyle anlarda daha iyi savunma yapmamız gerekiyor. Bir sonraki maçta daha iyi şeyler yapmak için çalışacağız." dedi.

Mert Günok: 3 puana daha çok ihtiyacımız vardı

Karşılaşmaya ilişkin ise Mert Günok, "Aslında ilk yarı sıkıcı bir maç oldu. İzleyenler ve bizim açımızdan. 3 puana daha çok ihtiyacımız vardı. İkinci yarıda Trabzonspor biraz daha üstümüze geldi. Bazı anlarda kopmalar oldu. 0-0 bitti. Bu maçı puan kaybı olarak görüyoruz." açıklamasında bulundu.

Onur Bulut: Böyle günler oluyor maalesef

Onur Bulut ise mücadeleyle ilgili şunları söyledi, "Tabii ki yenmeye geldik buraya. Çok iyi bir maç sergileyemedik. Kazanma şansımız vardı. Keşke yenebilseydik. İnşallah önümüzdeki hafta Ümraniyespor'u yeneriz, sonrasında da Galatasaray maçı var. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Böyle günler oluyor maalesef. Önümüzdeki maçlarda daha iyisini yapacağız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.