BBC duyurdu: Gedson için dev bonservis bedeli

İngiliz basını, Beşiktaş'ın Portekizli orta sahası Gedson Fernandes için Premier Lig ekiplerinin 13 milyon euroyu gözden çıkardığını duyurdu.

GİRİŞ 14.04.2023 10:56 GÜNCELLEME 14.04.2023 11:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'a geçen sezon Benfica'dan 6 milyon euroya transfer olan Gedson Fernandes, yol ayrımında.

Portekizli oyuncuya İtalya ve İngiltere'den birçok kulüp talip. İtalyan basını, Roma ve Lazio'nun Gedson için yarıştığını duyurdu. BBC ise 24 yaşındaki Portekizli için Fulham, Aston Villa ve Crystal Palace gibi İngiliz ekiplerinin devrede olduğunu bildirdi.

13 MİLYON EURO

Haberde; bu oyuncunun satışından Beşiktaş'ın 13 milyon euro ve bir sonraki satıştan pay talep ettiği, görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

YARISI BENFICA'YA GİDECEK

Beşiktaş, Gedson'un satışını tamamlarsa, anlaşma gereği oyuncudan alacağı paranın yarısını Benfica'ya ödeyecek. Çünkü Portekiz ekibi ile yapılan anlaşma bir sonraki satıştan gelecek paranın yüzde 50-50 bölüşülmesini içeriyor.

5 ASİST KATKISI YAPTI

Siyah-Beyazlı ekiple 1 yılı opsiyonlu, 5 senelik anlaşma imzalayan Gedson, geçen sezonu Çaykur Rizespor'da tamamladı ve bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 29 maçta, 5 asistlik skor katkısında bulundu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bir besiktasli olarak söylüyorum yaşı geç bence 20 drn aşağıdak olmasın hemde kulübe daha çok kazanç olur
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Satışın yüzde 50 si değildir. Karın yüzde 50 sidir. Kaça aldıysa onu çıkıp kalanın yarısını verecek. Her türlü karda. Ayrıca 25 ten aşağıda girmez ne 13 ü.
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    En az 20
    Cevapla
  • gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi para zararın neresinden dönsen kardır
    Cevapla
  • Arapası 1 yıl önce Şikayet Et
    bence satmasın zararda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle