Necip Uysal şaşırttı! Şenol Güneş'e ters köşe

Beşiktaşlı Necip Uysal, başarılı performansı ile Şenol Güneş'in en güvenilir isimlerinden biri. Yıllardır üst düzey futbol oynayan Necip Uysal, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yine fark yarattı.

Necip Uysal şaşırttı! Şenol Güneş'e ters köşe
Necip Uysal şaşırttı! Şenol Güneş'e ters köşe
GİRİŞ 09.04.2023 10:29 GÜNCELLEME 09.04.2023 10:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş altyapısından A Takım'a yükselen ve yıllardır üst düzey futbol oynayan Necip Uysal, Fenerbahçe karşısında da sonradan oyuna girdi ve galibiyeti getiren başat isimlerden oldu.

BEŞİKTAŞ'TA NECİP UYSAL SÜRPRİZİ

Tam bir görev adamı olan ve bu sezon özelinde ara ara forma şansı bulan Necip Uysal, Fenerbahçe derbisindeki performansı ile yine herkesi şaşırttı!

Kadro derinliği sıkıntıları yaşayan Şenol Güneş, Fenerbahçe maçının ilerleyen bölümünde Necip Uysal'ı oyuna almış ve Beşiktaş'ın sahadaki dizilimini toparlamasını istemişti!

Deneyimli oyuncu da bu beklentiden hareketle büyük bir fark yaratmış ve adeta derbinin gidişatını değiştirmişti.

KADIKÖY'DE BÜYÜK ZAFER

10 kişi kalmasına rağmen böylesine zorlu bir deplasmandan 4 gollü galibiyet ile dönen Beşiktaş'ta, ara ara oynamasına rağmen Necip Uysal'ın istikrarı şaşırttı...

Hem kondisyonuna çok dikkat eden hem de pozisyon bilgisi ile fark yaratan 32 yaşındaki stoper, Şenol Güneş'in en güvendiği hamle oyuncularından olmaya devam ediyor.

DÜZENLİ OYNAMIYOR

Düzenli olarak ilk 11'de oynamamasına rağmen genel olarak iyi performanslar göstermesi ile futbolseverleri şaşırtan Necip Uysal, Beşiktaş forması ile bu sezon 17 maça çıktı ve 897 dakika sahada kaldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun sıradan bir oyuncuyu göklere çıkardınız.
    Cevapla
  • sertaç 1 yıl önce Şikayet Et
    Necip uysal onurlu ve karakterli sporcudur başkaları gibi para için değil BEŞİKTAŞIN menfaatleri için ter döker NECİP görev adamıdır TÜRKİYEDKİ çoğu TÜRK topcuyu cebinden çıkartır..! BEŞİKTAŞIN HAS EVLADI NECİP UYSAL
    Cevapla
  • Garo 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu keske bu adam gibi yuz futbolcu olsaydi tam gorev adami vefali istimrarli hain ve paraci degil onurlu adam daha ne olsun
    Cevapla
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Nankörlük yapma. Adam takımı toparladı arkada… Git maçı tekrar izle. Sırf mütevazi olduğu için sıradan diyemezsin Necip ‘e
    Cevapla