Şenol Güneş yıldız oyuncuyu uyardı! "Takıma uymazsa..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kadroda tercih edilmeyen Kevin N'koudou hakkında "Takımın şartlarına uyacak. Uymazsa yaptırımlar zaten var." dedi.

Şenol Güneş yıldız oyuncuyu uyardı! "Takıma uymazsa..."
Şenol Güneş yıldız oyuncuyu uyardı! "Takıma uymazsa..."
GİRİŞ 05.04.2023 18:19 GÜNCELLEME 05.04.2023 18:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'de karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Konuşmasına derbi galibiyeti ile başlayan Şenol Güneş, "Hepimizi mutlu eden bir galibiyetti. Ders çıkarmamız gereken bir maç oldu" dedi.

Kadroda tercih edilmeyen Kevin N'koudou hakkında da konuşan Şenol Güneş, "Oyun olarak beklediğimizi alamadık. Son müsabakalara baktığımız zaman gitme ihtimali olmasına rağmen eksik kaldı. Transferde bazı şartlar, şu an düşünelecek son oyuncumuz. Takımın şartlarına uyacak. Uymazsa yaptırımlar zaten var." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını ve Giresunspor maçına odaklandıklarını aktaran Güneş, "İyi bir oyun, sadece futbola odaklanan bir takım, daha önce konuştuğumuz birçok parametrenin gerçekleştiği bir maç oldu. Hatalarımız da doğrularımız da var. Oyunun sahibi Beşiktaş oldu. Amacımız rakibe üstünlük kurarak maçları kazanmak, geçtiğimiz maç bu gerçekleşti. Şimdi önümüzde Bitexen Giresunspor maçı var. O maçı da kazanmak istiyoruz. Tayyip’in sakatlığına çok üzüldük. Welinton cezalı, Dele’nin sakatlığı devam ediyor. Geçmişi değiştiremeyiz ama gelecek maçlarda çok şey kazanabiliriz. Takımın morali ve heyecanı iyi" diye konuştu.

Takımdaki sakat oyuncuların son durumuyla ilgili de bilgiler veren Güneş, "Rosier’in boynundaki rahatsızlığın iyiye gittiği söyleniyor. Saiss de yakınını kaybetmesinden olumsuz etkilendi. Necip baba oldu, tebrik ediyorum. Salih’in dinlenmeye ihtiyacı vardı" ifadelerini kullandı.

"WELINTON'UN ATILMASI LEHİMİZE OLDU"

Fenerbahçe maçında on kişi kalmalarının kendilerine avantaj sağladığını aktaran tecrübeli teknik adam, "Başkan bize, biz oyunculara görev veriyoruz. İşi sahadaki oyuncu yapıyor. Redmond başarılı bir maç çıkardı, yapamasaydı sıkıntıydı. Welinton’un atılması bizim lehimize oldu. Bazen işler denk gidiyor. Futbolun güzel tarafı bu. Beklediğim performansı alamadığım oyuncular da vardı. Dele kalmak istiyorsa kalsın ama ekonomik olarak şartları iyi olsun" şeklinde konuştu.

"BİZİM GÖREVİMİZ İYİNİN ÖNÜNÜ AÇMAK"

Takımdaki oyuncuların performanslarıyla ilgili de genel bir değerlendirmede bulunan Güneş, "Benden önceki hoca da iyi ama bekleneni veremedi. Alınan oyuncular kötü değil. Bazen işler iyi gitmeyebilir. Geçmişten bugüne geldiğimizde benim dönemimde de bocaladık. Hem kadro oluşturuyoruz hem de takım birlikteliğini sağlamaya çalışıyoruz. Redmond’a sürekli şans verdik, katkıları oldu, Fenerbahçe maçında final yaptı. Bizim görevimiz iyinin önünü açmak. Masuaku bu hafta da iyi oynadı. Welinton’un iyi niyetli olan mücadelesi yeterli olmadı. Öndeki oyuncularımız iyi oynadı. Aboubakar çok koştu. Cenk görünmemesine rağmen öyle iyi işler yaptı ki. Aboubakar, Cenk, Redmond, Ghezzal ve Muleka biraz daha iyi olurlarsa beş tane forvet. Daha forvet aramazsın. Biz forvetle maç kazanacağız. Forvetlerimiz iyi olmadığında orta sahamızla kazanacağız. Değişiklikler bazen tutar bazen tutmaz" dedi.

"VAR TARTIŞMALARI BİTİRMEZ TAM AKSİNE ÇOĞALTIR DEMİŞTİM, BUGÜN TAM O NOKTADAYIZ"

Derbi maçta Fenerbahçe'nin kazandığı ilk penaltıyla ilgili de düşüncelerini paylaşan Şenol Güneş, "Fenerbahçe maçındaki ilk penaltı için dünyanın hiçbir yerinde penaltı verilmez diyorlar. MHK Başkanı da konuşmuş zaten. VAR’da da görüldüyse gereğini yaparlar artık. Lale Orta dürüst bir insandır, samimiyetine inanıyorum. Halil Umut Meler’in pozisyonu tam göremediğini düşünüyorum. VAR tartışmaları bitirmez tam aksine çoğaltır demiştim, bugün tam o noktadayız. Ortada suç olduğunu söyleyen bir MHK Başkanı var. Ortada bir ölü var, bir de katil. O zaman katile gereği yapılır. Bu işte bir kasıt varsa o suçlu sistemin dışına çıkarılır. Herkesin hemfikir olduğu şey VAR’da görülmüyor mu? Herkesin aynı şeyi gördüğü pozisyonla ilgili farklı bir karar çıkıyorsa o zaman gerekeni yapmak lazım" açıklamasında bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Bjk56 1 yıl önce Şikayet Et
    Nkoduyu bitirdiniz be
    Cevapla
  • Yarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Insallah var kayitlari aciklanir
    Cevapla