Fırat Aydınus'tan bomba "VAR" itirafı! Derbideki konuşmayı ifşa etti

Eski hakem Fırat Aydınus, VAR hakemi Hakan Ceylan ile ilgili anlattığı anısıyla büyük ses getirdi. Aydınus, geçen sezon oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinde Ceylan yüzünden yanlış karar verdiğini ifade etti.

GİRİŞ 05.04.2023 13:39 GÜNCELLEME 05.04.2023 13:39
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Bu sezon verdiği kararlarla özellikle Galatasaray cephesinin tepkisini çeken VAR hakemi Hakan Ceylan için eski hakem Fırat Aydınus bomba bir açıklama yaptı. Aydınus, geçen sezon 2-2 sona eren Fenerbahçe-Beşiktaş maçında siyah-beyazlıların aleyhine çaldığı penaltının doğru karar olmadığını ve VAR hakemi Hakan Ceylan nedeniyle yanlış karar verdiğini söyledi.

"BANA, 'ATTIRABİLİRSİN' DEDİ"

Larin'in topu elle oynadığı gerekçesiyle çaldığı penaltıyı ve sonrasını anlatan Aydınus, "Bu maçın geçen senekini ben yönettim. Larin elle oynadı diye penaltı verdim. Benim açımdan sanki kolunu ileri çıkarmışta topu durdurmuş gibi gördüm. VAR hakemi Hakan Ceylan'a, "Bak ben böyle gördüm. Diğer açılardan nasıl gözüktüğünü görmüyorum, çok itiraz var. Diğer açılarını görmek lazım." dedim. "Baktı, baktı bana 'Attırabilirsin' dedi." ifadelerini kullandı.

"SEN BU PENALTIYI BANA NASIL ATTIRIRSIN"

Aydınus daha sonra kararının yanlış olduğunu gördüğünü belirtirken, "Bir geldim seminerde, 'Ya Hakan bu açılardan izleyip beni nasıl çağırmazsın' diyorum. Benim açımdan izlediğinde 'Bu ne' diyorum, 'Penaltı' diyor. '3 tane daha açı var. Onları benim görebilme şansım var mı?' diyorum. 'Yok' diyor. 'Senin görebilme şansın vardı, gördün. Sen bu penaltıyı bana nasıl attırırsın' diyorum." şeklinde konuştu. Aydınus ayrıca, "Benim bugünkü aklım olsa 'Hakan attır diyor ya!' 'Ben gideceğim kardeşim bakacağım diğer açılara da derdim." dedi.

İşte o pozisyon:

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Onun Hikayesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Olaylar yaşanıp bittikten sonra herkes kendi hikayesini anlatır. Ama hiç kimse tam olarak doğruyu anlatmaz.
    Cevapla
  • melih b 1 yıl önce Şikayet Et
    Var sistemi çıkınca Fenerbahçe küme düşer demiştim. İlk sene neredeyse küme düşecekti. Sonra Var'ıda bi şekilde satın aldılar. Neden tüm mhk çalışanları Federasyon çalışanları KOÇ'ların işçisi? Başka adammı yok memlekette?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçlarında o kadar saçma sapan penaltılar verdinki, hepside bjk aleyhineydi, ne tesadüf Beşiktaş lehine penaltı veremiyordun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yürü lan yalandan birde saflığa veriyorşar kendilerini
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da neden hep besiktas
    Cevapla
  • Kurnaz Kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü 2 tane haksiz şampiyonluk aldiniz, tüpçü sayesinde iki kez şampiyon oldunuz. Siz çok günahkar bir kulübsünüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle