Kolombiya basını, Türkiye'deki yeni takımını duyurdu!

Kolombiya basını, Olympiakos'un sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen James Rodriguez'in sezon sonunda Beşiktaş'a imza atacağını duyurdu.

Kolombiya basını, Türkiye'deki yeni takımını duyurdu!
Kolombiya basını, Türkiye'deki yeni takımını duyurdu!
GİRİŞ 02.04.2023 09:51 GÜNCELLEME 02.04.2023 09:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, Kolombiya'dan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. "noticiasrcn televizyonu", Olympiakos'ta forma giyen James Rodriguez'in, Yunan ekibinin sözleşme uzatma teklifini kabul etmediğini ve sezon sonunda Beşiktaş'a gideceğini ileri sürdü.

JAMES RODRIGUEZ BEŞİKTAŞ'A

Haberde şu ifadelere yer verildi: "Olympiakos yönetim kurulu, Beşiktaş'ın James'e ilgisini öğrendikten sonra harekete geçti ve oyuncuya mevcut şartlarla yeni sözleşme sundu. Ancak James, bunu reddetti. Beşiktaş'a gitmeye ikna oldu ve Olympiakos yönetimine yeni sezonda Türkiye'de olacağını bildirdi." James ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Odağım şu anda Olympiakos... Gelecek sezon ne olacağını bilemiyorum." ifadelerini kullandı. Yunanistan basını ise; Kolombiyalı 10 numaraya Galatasaray'ın da ilgisinin olduğunu vurguladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • nitekim 11 ay önce Şikayet Et
    ülkemizden bir takıma itelemek için yoğun bir çaba içerisinde menajerleri
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    seyyah oldu bu
    Cevapla
  • bordo bereli 11 ay önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. sizler bu vatana bu gençlere ihanetle yargılanmalısınız. klüp başkanları anlık başarı ile kendilerini kurtarmak için akılalmaz şeyler yapıyor.
    Cevapla
  • erdal 11 ay önce Şikayet Et
    belki gezen tavuğun yumurtası iyi çıkar belli mi olur
    Cevapla