Beşiktaş'ta eksiklerin son durumu ne? Şenol Güneş açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenman öncesi yaptığı açıklamada takımın eksikleri hakkında konuştu.

Beşiktaş'ta eksiklerin son durumu ne? Şenol Güneş açıkladı
Beşiktaş'ta eksiklerin son durumu ne? Şenol Güneş açıkladı
GİRİŞ 30.03.2023 22:03 GÜNCELLEME 30.03.2023 22:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü derbide Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bir bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

Sakatlığını atlatan Tayyip Talha Sanuç, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Romain Saiss salonda çalışırken, milli takımlardan dönüş yolunda olan Arthur Masuaku ve Jackson Muleka antrenmanda yer almadı.

Futbolcuların 5'e 2 ile sürdürdükleri idmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel çalışma yapıldığı öğrenildi.

Şenol Güneş basın mensuplarına konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Deneyimli teknik adam, şunları aktardı:

"Şu anda milli takımdan daha tam gelemeyen oyuncularımız var. Masuaku ve Muleka şu anda yolda. Saiss geldi ama sıkıntısı var, bakıyoruz ona. Omar Colley gibi yorgun gelenler var. Tayyip bugün antrenmana katılacak onun durumuna bakacağız, değerlendireceğiz. Saiss'in ciddi olup olmadığına yarın bakacağız. Bugün geldi yorgun ve ağrıları var."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    şenol hoca neredeyse bütün derbileri ya kaybetmiş yada beraber ekalmıştır o yuzden simdiden biz beşiktaşlılara geçmiş olsun.
    Cevapla