Altay Bayındır'dan derbi için iddiaları sözler!

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde oynanacakları Beşiktaş derbisinden iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Altay Bayındır'dan derbi için iddiaları sözler!
Altay Bayındır'dan derbi için iddiaları sözler!
GİRİŞ 30.03.2023 19:10 GÜNCELLEME 30.03.2023 19:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü sahalarında Beşiktaş ile oynayacakları derbiden iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Milli kaleci, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Bizim için hiçbir maçın bir diğerinden farkı yok. Bu süreçte her maç final niteliğinde. Her maçı, önce kafamızda oynayarak, teknik ve taktik anlamda gerekli her şeyi konuşarak ilerliyoruz. Tabii ki derbinin havası ne olursa olsun daha farklıdır, hem taraftarlarımızın hem de herkesin gözünde. Biz profesyonel oyuncular için her maç çok önemli ve değerli. Bunun bilincindeyiz. İnşallah Alanya'dan aldığımız gibi buradan da galibiyetle ayrılırız." diye konuştu.

Takım olarak iyi bir şekilde ilerlediklerini anlatan Altay Bayındır, şunları kaydetti:

"Moral ve bir oyuncunun öz güveninin yüksek olması için çok önemli. Çok iyi bir havadayız. Takım içinde herkes mutlu, neşeli, pozitif. Güzel bir arkadaşlığımız var. Herkes pozitif neşesini ve enerjisini takıma yansıtır. Bu her takımda oluşturulması istenen bir havadır. Çok şükür ki biz bu havayı yakaladık. En büyük başarılar zaten en güzel arkadaşlıklardan gelir. Önemli olan tabii ki bunları pozitif anamda sahaya yansıtmak. Herkes iyi konsantre olduğunda, herkes bakış açısını tek yöne çevirdiğinde zaten güzel sonuçlar aldık. Bu yüzden bu birlikteliğimiz her zaman iyi ve daha iyi olarak devam ediyor. İnşallah pazar günü de bu enerjimizi taraftarlarımızla beraber sahaya yansıtırsak iyi bir şekilde ayrılacağımızı düşünüyorum."

Fenerbahçe'de sözleşmesinin 4 yıl daha uzatılmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Altay Bayındır, "Fenerbahçe farklı bir dünya. Acısıyla tatlısıyla burada yaşadığım her şey için çok mutluyum, çok pozitifim. Dört yıl daha burada kalacağım. Dört yıl daha sözleşme uzattığım için mutluyum. Tabii ki de zaman ne gösterir bilemeyiz. Bir gün ayrılma durumunda da kalsam önemli olan buraya pozitif anlamda bir şeyler katmam, en iyi şekilde hizmet etmem. Buraya her anlamda bir şeyler katmak benim için önemli." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Altay cığım çok iddialı konuşma ilk topu alırsın sonrasi zor olur hocan zaten arao crespo iki takoz la saha çıkarsa fenerbahçe için en iyi sonuç beraberlik
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuşursun tabiki. Nasıl olsa lale ve Halil var diyorsun. Size 1-2 penaltı, bjk ye 1-2 kırmızı işlem tamam.
    Cevapla
  • edepyahu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler ve cömert penaltılar gaza getirmiş
    Cevapla