Pirlo'dan Beşiktaş cevabı! Teklif aldı mı?

İtalyan basınında Beşiktaş'ın bir başkan adayından teklif aldığı iddia edilen Andrea Piro konuyla ilgili açıklama yaptı.

Pirlo'dan Beşiktaş cevabı! Teklif aldı mı?
Pirlo'dan Beşiktaş cevabı! Teklif aldı mı?
GİRİŞ 29.03.2023 15:53 GÜNCELLEME 29.03.2023 16:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

"Beşiktaşlı bir başkan adayından teklif aldığın doğru mu?" diye sorulan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, "Beşiktaş haberleriyle alakalı bir şey bilmiyorum. Sadece Karagümrük'e odaklanmış bulunmaktayım. Bu seneyi daha iyi bir şekilde bitirmek için çalışıyorum. Başka bir takımla ilgilenmiyorum. Tüm konsantrasyonum Karagümrük'le" cevabını verdi.

LA GAZETTA DELLO SPORT GÜNDEME GETİRDİ

La Gazzetta dello Sport, Andrea Pirlo için Beşiktaş iddiasını sayfalarına taşıdı. Beşiktaş'ın yakında zamanda seçime gidebileceği iddia edilirken; siyah-beyazlı camianın bir başkan adayının, Andrea Pirlo'yu takımın başına getirmek istediği vurgulandı. Öte yandan Club Brugge ve İspanyol ekibi Girona'nın da Pirlo ile ilgilendiği öne sürüldü. Bologna ve Fiorentina için de Pirlo'nun muhtemel adaylardan biri olabileceği duyuruldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Kayyum 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi kim gelirse gelsin de Şenol Güneş gitsin, adam Ozan Tufan'ı başımıza bela yapmakta kararlı.
    Cevapla