Mert Günok'a iki yıllık teklif yapıldı!

Beşiktaş, sözleşmesi 2024 yılında bitecek Mert Günok ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Mert Günok'a iki yıllık teklif yapıldı!
Mert Günok'a iki yıllık teklif yapıldı!
GİRİŞ 28.03.2023 08:48 GÜNCELLEME 29.03.2023 00:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'in oturmasıyla birlikte formu giderek artan Mert Günok ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar, milli takım kalesini koruyan 34 yaşındaki kalecinin sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak için girişimlere başladı.

Sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan tecrübeli file bekçisiyle görüşmelere kısa süre içerisinde başlamak isteyen Siyah-Beyazlılar, oyuncuyla 2026 yılına kadar anlaşmak istiyor. Mert Günok'un da kariyerini Beşiktaş'ta tamamlamak istediği ve teklife 'Evet' diyeceği öğrenildi.

ERSİN'İ SATACAK

Bu arada Beşiktaş, genç kalecisi Ersin Destanoğlu'na gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. Büyük bir ihtimalle gelecek sezon genç eldiven ile yollar ayrılacak.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşa çok iyi kaleci lazım mert iyi bir yedek olabilir
    Cevapla
  • boş lafcı 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yıl giden genç Türk futbolcular ve ersin karakterini belli etti, bjk para kaybetti ama bunlar hakkındaki haklılığı ortaya çıktı.
    Cevapla