Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu pişmanlığı!

Beşiktaş 2022 yılında yeni sözleşme imzaladığı Ersin Destanoğlu'nu zamanında satmadığı için pişmanlık yaşıyor.

GİRİŞ 24.03.2023 16:15 GÜNCELLEME 24.03.2023 16:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sergen Yalçın döneminde sergilediği performans ile milli takıma kadar yükselen Ersin Destanoğlu, bu sezonki performansı ile hayal kırıklığı yaşattı.

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in getirilmesinin ardından Ersin Destanoğlu, formayı takımın deneyimli file bekçisi Mert Günok'a kaptırdı.

Beşiktaş, Ersin'in yeni sözleşme sonrası düşen formunun ardından pişmanlık yaşadı. 

8 MİLYON EURO KABUL EDİLMEMİŞTİ

Forma giydiği dönem Fransa Ligue 1 ekibi Nice başta olmak üzere Avrupa'nın birçok kulübüyle adı anılan Ersin için Beşiktaş'a yaklaşık 8 milyon euro civarında bir teklif gelmiş fakat bu teklif reddedilmişti. Kartal daha sonra Ersin Destanoğlu ile 30 Haziran 2026 tarihine kadar sürecek yeni bir sözleşme imzaladı. Yeni sözleşme sonrası 22 yaşındaki kalecinin moral kazanarak performansını daha da yukarıya çekmesi beklenirken gelinen süreçte Ersin, formasını 34 yaşındaki Mert Günok'a kaptırdı.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve bu sezon 11 karşılaşmada kaleyi koruyan Ersin, 14 gol yedi. Genç kaleciye Belçika'dan bazı kulüplerin ilgi duyduğu iddia edilirken teklif gelmesi halinde Beşiktaş'ın sezon sonu bunu değerlendirebileceği öne sürüldü.
 

KAYNAK: TAKVİM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu 8 rakamı uydurma.. 3 m. verdiler sadece.. Gene de kendini geliştirsin diye gönderilmeliydi, o ayrı. başarılı olursa bu sefer de bedavaya verdiler diye eleştirirdik.
    Cevapla
  • Serkan BJK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün taraftar her yerden yazdı bu adamla sözlesme yapmayın diye başkan yok malasef kafasına göre takiliyor
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    Abicim, kim olursa olsun,para verirlerse satıcan.5 verilene 20 lik muamele yaparsan,elinde patlar. Hiç mi ders almıyonuz.
    Cevapla
  • Bjk 53 1 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında 8 m. a verseydik şimdi bedavaya geri alırdık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kim istiyosa verecen sonra o degeride etmiyor turkiye ligi bitmis birakin yurt disina gitsinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle