Reims, Beşiktaşlı Rosier'e talip oldu!

Beşiktaş'ta Onur Bulut transferi sonrası yedek kulübesine hapsolan Valentin Rosier ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransız oyuncuya ülkesi Fransa'dan sürpriz bir talip çıktı.

GİRİŞ 23.03.2023 16:19 GÜNCELLEME 23.03.2023 16:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bu sezon iyi ve istikrarlı bir performans ortaya koyamayan Valentin Rosier'e sürpriz bir talip çıktı.

Ara transfer döneminde Onur Bulut'un kadroya dahil edilmesi ile ilk 11'deki yerini kaybeden Rosier'e Fransa Ligue 1 ekiplerinden Reims talip oldu.



Beşiktaş'ın kapısını çalacaklar

Fransız temsilcisinin 26 yaşındaki sağ bek için Beşiktaş'ın kapısını 4.5 Milyon Euro ile çalacağı ve transfer görüşmelerine başlayacağı iddia edildi.

Takvim'in haberine göre Beşiktaş yönetimi de Fransız sağ beke Avrupa'nın büyük liglerinden ilginin olduğunu doğrularken Rosier için ancak 5 milyon Euro üzerinde teklifler ile masaya oturabileceği iddia edildi.



2 yıl daha sözleşmesi var

Bu sezon tüm kulvarlarda 23 karşılaşmada görev yapan Rosier, 1 gol 3 asistlik performans sergiledi. Piyasa değeri 6.5 Milyon Euro olan Fransız oyuncunun Beşiktaş ile sözleşmesi 2025'te sona eriyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Gürcan. Öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede. Mevkisinin. En iyisi. Hatta. Yanına. Bile. Yaklaşan. Olmaz. Neyi. Satıyorsunuz. Şakamısınız. Onur. Rosierin. Yarısı. Olamaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gönderin hemde hemen
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sag bek yedeksiz deniliyordu simdi yedek var eee satınca yeni bir yedek mi alınacak Kim iyiyse o oynasın
    Cevapla
  • Aaaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olun
    Cevapla
  • Sezer güngör 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle