James Rodriguez için şimdi de Beşiktaş iddiası!

Yunanistan'da Olimpiakos forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Kolombiyalı yıldız James Rodriguez için Beşiktaş'ın randevu talep ettiği belirtildi.

James Rodriguez için şimdi de Beşiktaş iddiası!
James Rodriguez için şimdi de Beşiktaş iddiası!
GİRİŞ 21.03.2023 09:41 GÜNCELLEME 21.03.2023 09:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de son dönemde oynadığı maçlarda aldığı galibiyetler ile üzerindeki kara bulutları dağıtmaya başlayan Beşiktaş, transferde büyük oynuyor.

Transfer çalışmaları devam eden siyah-beyazlılarda bir yandan da transfer için çalışmalar sürerken, masaya komşudan sürpriz bir isim geldi. 

Fotomaç'ta yer alan haberde; siyah-beyazlı kurmayların, sezon başında Yunan ekibi Olympiakos'la 1 yıllık sözleşme imzalayan James Rodriguez için girişimde bulunacak.

RANDEVU ALINDI

Kartal, oyuncuya teklif edilecek rakam için çalışma başlatırken James'in menajerlik şirketi Gestifute'den de randevu tarihi aldı.



SON 3 YILDA 3 TAKIM DEĞİŞTİRDİ

James Rodriguez kariyerinin son 3 yılını da farklı takımlarda geçirdi. Yıldız oyuncu 2020-21'de Real'den Everton'a geçti.

Ertesi sezon (2021-22) 8 milyon euro'ya Katar ekibi Al-Rayyan'a transfer oldu. Bu sezonun başında da bedelsiz olarak Yunanistan'ın yolunu tuttu.

Piyasa değeri 9 milyon euro olan James Rodriguez, bu sezon Yunan ekibinde 21 karşılaşmada 5 gol attı. Kolombiyalı yıldız futbolcunun ismi daha önce sık sık Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    almayın balonu söndü
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    8 le gittiği takımdan 0 la kurtulmuşlar. Necipten fazla verilmez buna.Hiç verilmez de...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    boş hava. dünya kupasında parladığı için tonlarca para verdiler. gittiği hiç bir takımda başarılı olmadı...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    o kadar muhteşem bir yıldız ki 22 maçta 5 gol atıyor. başka adam mı kalmadı?
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    senin futbol bilgine
    Cevapla