Beşiktaş, Konyaspor-Galatasaray maçının VAR kayıtlarını istedi

Beşiktaş Kulübü, Konyaspor-Galatasaray maçının VAR kayıtlarının açıklanmasını istiyor. Emre Kocadağ, iki takımın kaleci arasında yaşananlar sonrası VAR’ın devreye girmesi gerektiğini savundu.

Beşiktaş, Konyaspor-Galatasaray maçının VAR kayıtlarını istedi
Beşiktaş, Konyaspor-Galatasaray maçının VAR kayıtlarını istedi
GİRİŞ 19.03.2023 15:52 GÜNCELLEME 19.03.2023 16:33
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Süper Lig’in 26. haftasında oynanan Konyaspor-Galatasaray maçının VAR kayıtlarının yayınlanması talep etti.

Emre Kocadağ pozisyon ile konuşulanları bilmeye haklarının olduğunu savunarak, "İki takımın kalecisi arasında yaşananlar hakemin önünde oldu. Bu pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını istiyoruz. Hakem ve VAR arasında pozisyonla ilgili konuşulanları bilmek hakkımız var.” ifadelerini kullandı.

"Rekorların kırılması hakkaniyetli değil"

Beşiktaş Asbaşkanı, TFF’nin Gaziantep Futbol Kulübü ve Hatayspor kararını da tekrar değerlendirmesi gerektiğini söyledi şunları belirtti:

“Ligden çekilmek durumunda kalan takımları hükmen mağlup saymak, rakiplerine 3 puan vermek ve bu puanlarla şampiyonun, düşenin belirlenmesi hatta galibiyet rekorlarının kırılması hakkaniyetli değil. TFF’nin acele verdiği karar ile oynanan deplasman ve maç sayıları eşit olmayacak. TFF suya sabuna dokunmadan, durumu geçiştirmek için aldığı bu karar adaletli değil.”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 122
  • Tada 1 yıl önce Şikayet Et
    Muslera her puan kaybında birine saldırır.Centilmen değil çirkefin önde gideni.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Dogru söylemiş.Muslera saldırıyor.
    Cevapla
  • hadi la 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin ne Haddinize
    Cevapla
  • Cafer ÇELİK 1 yıl önce Şikayet Et
    7-0 lık hatay maçı ve 1 gol avaraj ile şampiyonluk çok güzeldi değil mi.
    Cevapla
  • Miço 60 1 yıl önce Şikayet Et
    8-0 lık GS--A.GÜCÜ maçını unuttun.Bu son maçtı. Olamaz,oldu. Zamanlamaya bak..hep aynı seyleri yaptınız.bu konuda sabıkalısınız
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    BJK ler gene bişeyler karıştırıyor. 93 sezonundan beri yok 8-0 ankaragücü maçına takıp şerefli 2 . cilikten falan bahsediyorlar. o sezon BJK - Ankaragücü maçları kaçkaç bitmiş 7-0, 6-0 . enteresan dimi :)).
    Cevapla
  • köse 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden yalan söylüyorsun ki..? ilk maç deplasmanda 2-3 bitmiş ikinci inönü stadında 2-1 bitmiş.. Yazık ki ne yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle