Mert Günok'tan Milli takım açıklaması!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Mert Günok, milli takımla ilgili "Buraya gelirken de milli takıma seçilmek için çalışacağıma kendime söz vermiştim. Tekrar görev gelirse elimden geleni yapacağım." dedi.

Mert Günok'tan Milli takım açıklaması!
Mert Günok'tan Milli takım açıklaması!
GİRİŞ 12.03.2023 22:39 GÜNCELLEME 12.03.2023 22:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir'i Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku'nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından Mert Günok ve Amir Hadziahmetovic 90 dakikayı değerlendirdi.

Alınan galibiyetle ilgili Mert Günok, "Bugün seyir zevki olarak çok iyi bir maç olduğunu söyleyemeyiz ama Başakşehir gibi zorlu bir takıma karşı gol yemeden kazanmak önemliydi." dedi.

Milli takımla ilgili soruya ise deneyimli kaleci, "Hocamızın takdiri olacak seçilip seçilmemek. Daha önce de milli takımda birçok kez görev aldım. Geçen  sene talihsiz bir sakatlık yaşadım. Buraya gelirken de milli takıma seçilmek için çalışacağıma kendime söz vermiştim. Kendi yeteneklerimden vazgeçmedim. Tekrar görev gelirse elimden geleni yapacağım." yanıtı verdi.

Beşiktaş'a devre arasında transfer olan Amir Hadziahmetovic ise galibiyetle ilgili, "Kolay maç değildi. Başakşehir Avrupa'da bir maç oynadı ve yorgundu. Bunu kullanmak istedik. En önemli şey 3 puan almaktı. İnşallah böyle devam edeceğiz. Gerçekten burada olmak çok güzel bir duygu. Böyle büyük bir kulüpte oynamaktan dolayı çok mutluyum." yorumunda bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Maasallah
    Cevapla
  • Emrah 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Formu artmış ama bazen çok basit hatalar yapıyor . Milli takıma yakışır daha çok çalışıp formu daha da arttırmalı .
    Cevapla