Sözleşmesi sona eriyor! El Shaarawy’ye 2+1 yıllık sözleşme teklifi!

Beşiktaş, transferi için yoğun uğraş verdiği ancak Roma'yı ikna edemediği Stephan El Shaarawy için yeniden hamle yapacak.

Sözleşmesi sona eriyor! El Shaarawy’ye 2+1 yıllık sözleşme teklifi!
Sözleşmesi sona eriyor! El Shaarawy’ye 2+1 yıllık sözleşme teklifi!
GİRİŞ 07.03.2023 10:09 GÜNCELLEME 07.03.2023 10:09

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları şimdiden başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in performansından memnun kalmadığı N'Koudou'yu göndererek bu bölgeye kaliteli bir yıldızı transfer etmek isteyen siyah-beyazlılar uzun süre Roma'da forma giyen El Shaarawy için uğraştı.Ancak Beşiktaş yönetimi İtalyan kulübünü ikna etmeyi başaramadı.

SEZON SONU BEKLENECEK

Siyah beyazlıların, El Shaarawy için yaptığı 2 milyon euro'luk teklif kabul görmeyince, sezon sonunun beklenmesine karar verildi.

HAZİRAN'DA YÜZ YÜZE

Mısır asıllı İtalyan oyuncuyla yapılan görüşmelerde olumsuz bir yanıt almayan yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan El Shaarawy ile Haziran ayında yüz yüze bir görüşme yapacak.

Kara Kartal'ın, lig bitmeden başarılı oyuncuyla ön anlaşma imzalayıp işini yaza bırakmadan deneyimli futbolcuyu kadrosuna katmayı amaçladığı ifade edildi. 30 yaşındaki El Shaarawy'ye, haziran ayında serbest kalır kalmaz seneliği 2.5 milyon eurodan 2+1 yıllık anlaşma teklif edeceği belirtildi. (Sabah)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.