Beşiktaş taraftarları, depremzede çocuklara ulaştırılması için yanlarında getirdikleri binlerce oyuncağı, Beşiktaş-Antalyaspor maçının 4’üncü dakika 17’nci saniyesinde sahaya attı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, o anların görüntüsünü, “Çocuklar hep gülsün” mesajı ve Ayten Alpman’ın ‘Memleketim’ şarkısı eşliğinde sosyal medya hesabında paylaştı.

Beşiktaş ve Antalyaspor, bugün İstanbul’daki Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Beşiktaş taraftarları, depremzede çocuklara ulaştırılması için yanlarında getirdikleri binlerce oyuncağı, saat 04:17’de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli ilk depreme atfen, maçın 4’üncü dakika 17’nci saniyesinde sahaya atmaya başladı. Kısa sürede sahanın kenarında oyuncak yığınları oluştu.

O anlar, bir drone ile havadan görüntülendi. BJK, oyuncakların saha atıldığı ana ilişkin görüntüleri, Ayten Alpman’ın ‘Memleketim’ şarkısı eşliğinde sosyal medya hesabında yayınladı. BJK’nın paylaşımında “Çocuklar hep gülsün” denildi.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • rrr 27.02.2023 16:59
    Heykelciler bunu beğendi!!!
  • Alperen 27.02.2023 16:15
    İşleri güçleri şov, algı, gösteriş. Binlerce oyuncak attınız yerlerede ne oldu, birine aş’mı oldunuz, yüreğinemi dokundunuz, müşkül’mü giderdiniz. Oturdukları ofislerden ellerinde kahvelerle algı twitleriyle enkaz çalışmasına katılanların şovu neyse bu da onun bir parçası.
  • pusula 27.02.2023 16:09
    yorumlara bak , bunlarla aynı hayatı paylaşmak ne utanç verici. bu iyiliğin altında bile kötülük arıyorlar
  • misafir 32 27.02.2023 15:48
    Güzel hareket de, bunlara konan para ile gıda veya çadır alınsa, daha iyi olurdu diye düşünüyorum...
  • Mehmet 27.02.2023 14:27
    Bir iyilik yapacaksanız kutulayın gönderin, stada getirip şov yapacaksanız maç bitimi oturduğunuz koltuğa bırakarak gidin. Oyuncağı yere atmak nedir arkadaş bence hakarettir bu. Bırakın oyuncağı parayı bile birinin önüne yada yüzüne attığınızda hakaret sayar herkes.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek