Beşiktaş sol bek için rotayı Fransa'ya kırdı!

Sol bek takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş’ın Fransa Ligue 2 ekibi Troyes’da forma giyen Abdu Conte ile ilgilendiği öne sürüldü. Transferle ilgili son kararı Şenol Güneş’in vereceği öğrenildi.

GİRİŞ 26.02.2023 10:41 GÜNCELLEME 26.02.2023 11:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kadrosuna bir sol bek takviyesinde bulunmak isteyen Beşiktaş'ın, Ligue 1 takımlarından Troyes'da forma giyen 24 yaşındaki Portekizli savunmacı Abdou Conte'yi gündemine aldığı öne sürüldü.

Stoper de oynayabiliyor

Geçtiğimiz sezon Portekiz ekibi Moreirense'den 2.7 milyon Euro'ya Troyes'a transfer olan Conte, sol bekin yanı sıra stoper pozisyonunda da görev yapabiliyor. Fransız ekibi ile 2026 yılına kadar kontratı bulunan Portekizli oyuncu bu sezon ligde 12 maça çıkıp 1 gol, 1 asist kaydetti.

Transferde son sözü Teknik Direktör Şenol Güneş'in söyleyeceği aktarılırken, bu transfer hamlesi ile 4 maç daha oynaması durumunda 2.2 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek olan Arthur Masuaku'nun da sezonun kalan kısmında yedek kalması bekleniyor.

KAYNAK: TAKVİM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Gercek 1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligin daha yarisi dururken elindeki masuakuyu oturtacan oylemi ..... Hadi be ordan, sanki elinde daha iyisi varda hatta ligde bile bayaği iyi , ilk beşe girer Neyini beyenmiyorlar anlamiyorum Takviye alacaksan eyvallah ama o bolgede sorun yok sorun defansin gobeği Stoper sikintisi sozonun basindan beri var hatta valerian ismaelin de başini yakti o bolge Velington o bolgenin adamimi ki tutuyorlar monteroyu yediler boş yere hala anlamiş değilim Birde bilal ceylan denen bir cocuk vardi alip kiralik vermişlerdi
    Cevapla