Şenol Güneş'in kalecilerine inancı tam!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kalecileri; Ersin, Mert, Emre ve Utku'yla yaptığı görüşmede tüm kalecilere güvendiğini ve bundan dolayı kendisini mahcup etmemelerini söyledi.

GİRİŞ 25.02.2023 13:34 GÜNCELLEME 25.02.2023 16:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 15 puan gerisinde olan Beşiktaş'ta kaleci problemi çözüldü. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ersin, Mert, Emre ve Utku'yla yaptığı görüşmede tüm kalecilere güvendiğini belirtti.

Ersin Destanoğlu'nun yetersiz performansı sonrası göreve geldikten sonra kaleyi Mert Günok'a emanet eden deneyimli teknik adam, bazı taraftarların her şeye rağmen yabancı kaleci istemesinin ardından kalecilerini toplayarak bir motivasyon konuşması yaptı.

Güneş konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

"Sizlere çok güveniyorum. Kim oynarsa oynasın kaleyi başarıyla koruyacağından eminim. Bir kaleci arayışımız yok. Beni mahcup etmeyin."

Mert kaleyi bırakmadı

Mert Günok, kaleyi devraldıktan sonra çıktığı 11 maçta kalesinde 10 gol gördü. Rakiplere 3 kez geçit vermeyen deneyimli eldiven, bu süreçte zaman zaman hatalı goller yese de formayı bırakmadı. Şenol Güneş'in çok güvendiği Mert, maçlarda kritik anlarda yaptığı kurtarışlar ile dikkat çekti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu mert türkiyenin en güzel kalecisi şuanda
    Cevapla
  • s.e. 1 yıl önce Şikayet Et
    şenol hoca yuhhh yani. 4 tane kalecin var iyi bir de onu da geçmişte olduğu gibi yabancı kaleci al. bonservis ile bi dünya oyuncu alıyon.sezon başı para verilen nkodu şimdi üzerine biz para verip göndermeye çalışıyoruz. sais dünya kupası sonrasında majör liglerin transfer döneminde bonservisi ile istediler göndermedin. yerine montero gitti. şimdi oralarda transefer dönemi bitti adamı gönderin diyorsun. oyuncuyu küstürüyorsun. muleka da arada kaynayacak. bu adam genç üzerine düş. cenk ten daha fazla para kazandırır.
    Cevapla
  • Yavaş gel 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi takımı çalıştırıyorsun ... Kendince sanıyorsun ki bilmediğim şey yok. Kimi icraat yapar kimi de lak lak
    Cevapla