Şenol Güneş, Ghezzal'dan çok şey bekliyor!

Antalyaspor maçının ilk 11’ini belirleyen Kartal’ın deneyimli teknik direktörü, uzun bir aradan sonra sahalara dönen Cezayirli kanat oyuncusundan çok şey bekliyor.

Şenol Güneş, Ghezzal'dan çok şey bekliyor!
Şenol Güneş, Ghezzal'dan çok şey bekliyor!
GİRİŞ 24.02.2023 11:38 GÜNCELLEME 24.02.2023 11:38

Beşiktaş'ın pazar günü Antalyaspor ile oynayacağı erteleme maçında kurallar gereği iki takımın da yeni transferleri görev yapamayacak. Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Maxim ve Colley'in yanı sıra cezalı Masuaku'nun oynamayacağı karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş, kafasındaki 11'i büyük ölçüde belirledi. Kalede Mert Günok ile başlayacak Güneş, sağ bekte Rosier'e, stoper ikilisinde Tayyip Talha ve Saiss ikilisine görev verecek.

SOL BEKTE GÖREV TAYFUR'UN

Masuaku'nun yokluğunda ise sol bekte Tayfur Bingöl'ün 11'de yer alması bekleniyor. Orta sahada sakatlıktan dönen Salih Uçan ve Gedson Fernandes, önlerinde de Redmond oynayacak. Sakatlığın tüm etkilerini atlatan ve adeta Beşiktaş için yeni bir transfer olan Rachid Ghezzal, sağ kanatta Güneş'in en büyük kozu olarak görev alacak. Sol kanada Cenk Tosun'u yazan deneyimli çalıştırıcı, ileri uçta ise Muleka'yı düşünüyor.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.