El Shaarawy, Beşiktaş'tan dünyaları istedi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hedefteki isim Stephen El Shaarawy ile henüz orta yol bulunamadı.

El Shaarawy, Beşiktaş'tan dünyaları istedi!
El Shaarawy, Beşiktaş'tan dünyaları istedi!
GİRİŞ 22.02.2023 12:40 GÜNCELLEME 22.02.2023 12:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, Stephen El Shaarawy konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Sezon sonunda Roma ile sözleşmesi sona erecek olan Mısır asıllı İtalyan futbolcuya yıllık 2.5 milyon euro öneren Beşiktaş'ın bu teklifi, yıldız isim tarafından kabul görmedi. Roma'dan yıllık 3.5 milyon euro isteyen El Shaarawy, Beşiktaş'tan da aynı ücreti istedi.

Yönetim acele etmiyor

El Shaarawy için acele etmeyen ancak irtibatı kesmeden ısrarını da göstererek oyuncuyu ikna etmeye çalışacak olan Beşiktaş, şimdiden orta yolu bulup haziran için söz kesmek istiyor. Roma cephesi ise yıldız isimle sözleşme uzatmayı düşünmüyor.

El Shaarawy, kariyeri boyunca çıktığı toplam 391 maçta, 88 gol kaydetti. İtalya Milli Takımı'yla da 29 karşılaşmada 6 golle oynadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • crm 1 yıl önce Şikayet Et
    çöp...
    Cevapla
  • crm 1 yıl önce Şikayet Et
    çöp...
    Cevapla
  • Muschikopf 1 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasin koyu taraftariyim ve baskan ile görüstüm: karar verdik bomba haberi patlatiyorum! arcil ve sota yi alacagiz, kafaya koyduk! adamlar cok iyi kafa topuna cikiyor, sirf kafa topu oynasak yeter. ve ödül olarak bir yil etek tirasi bedava!
    Cevapla
  • Jebiga Admir 1 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas mutlaka ama mutlaka coulibaly'yi ve mustafa topaloglu nu almali ve ikisinide forvete koymali. Kac defa baskana söyledim ama dinleyen yok, baskan illa etek tirasli olsun diyor oyuncular. bu nasil bir is ya.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav futboldan hiçbirşey anlamıyorsunuz gelmiş konuşuyorsunuz Oğuzhana benziyormuş Oğuzhan bunun tırnağı etmez bjk liyseniz onsa göre davranın laf atmayın yönetime takıma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle