Ahmet Nur Çebi, depremzedelerle bir araya geldi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün Antakya Atatürk Parkı’nda kurduğu çadır kente gerçekleştirdiği ziyarette depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Ahmet Nur Çebi, depremzedelerle bir araya geldi
Ahmet Nur Çebi, depremzedelerle bir araya geldi
GİRİŞ 16.02.2023 19:41 GÜNCELLEME 16.02.2023 19:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Antakya Atatürk Parkı'nda kurduğu çadır kente giden Başkan Ahmet Nur Çebi, depremzedelerle bir araya geldi.



Ziyarette; Asbaşkan Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan da yer aldılar.



Başkan Çebi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın da eşlik ettiği ziyarette, depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve çocuklara hediyeler verdi.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, çadır kentin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Çebi, “Çadır kent çok güzel olmuş. Beşiktaş’ın taraftarları özeldir ve duygusaldır. Gönüllülerimiz, depremin ardından duş dahi almadan burada görev yapıyorlar ama onlar herkesten temizler. Beşiktaş dernekleri de depremzede vatandaşlarımıza yardımcı olmak adına çalışıyorlar. Her renkten vatandaşımız yaraları sarmak için el birliğiyle yardım ediyor. Diğer kulüpler de güzel işler yaptılar. Onlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafirr 1 yıl önce Şikayet Et
    Sari cocuk gecen umit ozdag ile konusan militan degilmi ??depremzede degil karakolzedeler olmasin???
    Cevapla
  • Asim 1 yıl önce Şikayet Et
    Carsiya hayatta guvenmem...
    Cevapla