Aboubakar'dan flaş itiraf! "Ronaldo gitmemi istemedi"

Cristiano Ronaldo transferi sonrası Al Nassr'dan ayrılıp Beşiktaş'a transfer olan Aboubakar, Portekizli yıldızla ilgili "Biraz konuştuk ve Cristiano takımdan gitmemi istemedi." şeklinde konuştu.

Aboubakar'dan flaş itiraf! "Ronaldo gitmemi istemedi"
Aboubakar'dan flaş itiraf! "Ronaldo gitmemi istemedi"
GİRİŞ 16.02.2023 18:40 GÜNCELLEME 16.02.2023 18:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan ayrılarak, 3. kez Beşiktaş'ın yolunu tutan Vincent Aboubakar, Afrika basınına yaptığı açıklamada Ronaldo'nun Al Nassr'a transfer olduğu dönemde kendisinin takımdan ayrılmasını istemediğini söyledi.

Dünya Kupası'ndan sonra Ronaldo transferi ile ses getiren Al Nassr, Vincent Aboubakar'la yollarını ayırmıştı. O dönemle ilgili Canal+'dan Talents d'Afrique'ye konuşan Aboubakar, Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo için dikkat çeken bir itirafta bulundu.

"Gitmemi istemedi"

Kamerunlu oyuncu yaptığı açıklamada Ronaldo'nun takıma geldiği ilk anda konuştuklarını söylerken, "Biraz konuştuk ve Cristiano takımdan gitmemi istemedi. Ona 'Hayır, ailevi nedenlerden dolayı ayrılmak istiyorum' dedim. Bana ailemin nerede yaşadığını sordu, Fransa'da yaşadıklarını söyledim. Bu yüzden Türkiye'ye gitmek istediğimi, bu şekilde onlara daha yakın olabileceğimi belirttim. O da bana 'Bu daha iyi, ailen gerçekten uzağındaysa işler daha karmaşık olur' dedi. Ben Türkiye'ye gitmeye kararlı ve istekliydim" şeklinde konuştu.

31 yaşındaki golcü, 2021-2023 yılları arasında formasını giydiği Al Nassr'da 39 maça çıktı ve 14 kez fileleri havalandırdı.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • bir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ebubekir mi abubakar mı? Abubakar, öküz babası demektir. Eski Arap kültüründe böyle bir isimlendirme yoktur. Ebubekir müstesna bir isimdir ve antik Arap kültüründe hususi bir anlamı ifade eden ve şefkat, meramet gibi anlamlar içeren bir lakaptır.
    Cevapla
  • Saadettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu transfere çok para verdi. Emin olun sene sonuna kadar 3 gol atamaz. Penaltılar hariç. Sergen in Beşiktaş'ı şampiyon yaptığı sene ,Abubakar para için Beşiktaş ı yüz üstü bıraktı. Menajerleri sorgulamak lazım. Bana göre çöp transfer. Yakında seyirciler Abubakar ı yuhlasalar şaşırmayın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne isi var ailenin fransada?
    Cevapla