Flaş iddia! Josef de Souza yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza'nın Çin ekibi Beijing Guoan ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Flaş iddia! Josef de Souza yeni adresi belli oldu
Flaş iddia! Josef de Souza yeni adresi belli oldu
GİRİŞ 14.02.2023 20:04 GÜNCELLEME 14.02.2023 20:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahası Josef de Souza, Çin'e transfer oluyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Beijing Guoan ile Josef anlaşmaya vardı.

SUUDİ EKİBİNDEN GELMİŞTİ

3 sezon Fenerbahçe forması giyen Josef, 2018'de Al-Ahli'ye transfer olmuş ve 2020'de Beşiktaş'a gelmişti. Beşiktaş'ta çifte kupa sevinci yaşayan Josef'in hikayesi böylece 2022-23 sezonu bitmeden tamamlanıyor.

"AYRILMAK İSTİYOR"

Sezon başında olaylı Ankaragücü maçında sahaya giren taraftarı uzaklaştırdığı için ceza alan Josef, gözyaşları içinde açıklama yapmıştı. Brezilyalı futbolcu, "Güvende hissetmediğim bir yerde daha fazla kalmak istemiyorum" demişti. Sonrasında sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Josef, bir özür açıklaması yapmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyüp spora Altyapıdan yetişen oyuncuyu neden verdiniz 17 yaşındaki oyuncuyu Çebiyle beraber Şenol hoca gidecekseniz
    Cevapla