Bakanlık, Josef'in evlat edindiğine yönelik haberleri yalanladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medyada Josef'in evlat edindiğine yönelik çıkan iddiaları yalanladı.

Bakanlık, Josef'in evlat edindiğine yönelik haberleri yalanladı
Bakanlık, Josef'in evlat edindiğine yönelik haberleri yalanladı
GİRİŞ 13.02.2023 22:02 GÜNCELLEME 13.02.2023 23:42

Beşiktaş'ın deneyimli orta saha oyuncusu Josef'in, kısa süre önce yaptığı "Eşimle mümkünse bir kız çocuğu evlat edinmek istiyoruz" açıklamasının ardından sosyal medyada yıldız futbolcunun evlat edindiğine yönelik haberler çıktı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan iste bu iddiaları yalanlayan bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada depremden etkilenen çocukların biyolojik aile ve yakınlarına ulaşılması için çalışmaların aralıksız sürdüğü, şu aşamada depremzede çocukların evlat edinilmesinin mümkün olmadığı kaydedildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'den yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde: 

"Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada Josef de Souza isimli futbolcunun depremzede bir kız çocuğunu evlat edindiğine yönelik haberler üzerine bir açıklama yapılması gereği duyulmuştur. Deprem nedeniyle aile ve yakınlarına ulaşılamayan çocuklarımız kuruluş bakımına alınarak her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır. Afetzede çocuklarımızın biyolojik aile ve yakınlarına ulaşılması için il müdürlüklerimizce çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Bu nedenle depremden etkilenmiş çocuklarımızın şu aşamada evlat edinilmesi mümkün değildir. Söz konusu futbolcunun evlat edindiği yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL