Josef De Souza, 113 saat sonra enkazdan kurtarılan Arda için Adana'ya gitti!

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin ardından depremzede vatandaşlarımıza destek devam ediyor.

Josef De Souza, 113 saat sonra enkazdan kurtarılan Arda için Adana'ya gitti!
Josef De Souza, 113 saat sonra enkazdan kurtarılan Arda için Adana'ya gitti!
GİRİŞ 13.02.2023 00:42 GÜNCELLEME 13.02.2023 02:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatay’ın Odabaşı Mahallesi’nde depremin 128. saatinde enkazdan kurtarılan 13 yaşındaki Arda Can Övün’e arama kurtarma ekipleri Beşiktaş forması sözü vermişti.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, siyah-beyazlı takımın kaptanlarına sosyal medya aracılığı ile seslenerek forma çağrısında bulundu. Asbaşkan Çetinsaya'nın bu çağrısını göz ardı etmeyen kaptanlardan Josef ise beklemeden harekete geçti.

Brezilyalı futbolcu genç Arda'ya formasını vermek üzere Adana'ya giderek şu paylaşımı yaptı:

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu eleman bir misyoner olduğunu ve bu kapsamda ev ziyaretleri yaparak insanları hristiyanlığa davet ettiğini açıkladı. Yani bunun maksadı forma vermekten öte bişeyler olabilir. Yoksa forma her türlü ulaştırılabilir.
    Cevapla
  • Kuzeyli 1 yıl önce Şikayet Et
    Okyanus ötesinden hükümetimizi karalamayı meslek edinen eski futbolculara örnek olsun
    Cevapla