Son 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş'ın tek tesellisi Ghezzal!

Süper Lig'de yakaladığı 5 maçlık galibiyet serisinin ardından oynadığı son iki maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş’ın tek tesellisi, Rascid Ghezzal’ın yaklaşık 4 ay sonra sahalara dönmesi oldu.

Son 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş'ın tek tesellisi Ghezzal!
Son 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş'ın tek tesellisi Ghezzal!
GİRİŞ 05.02.2023 15:59 GÜNCELLEME 05.02.2023 16:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak son iki maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş'ta moraller bozuk.

Siyah-Beyazlıların dünkü yenilginin ardından tek tesellisi Rachid Ghezzal oldu. Uzun bir sakatlık döneminin ardından Sivasspor maçının son bölümünde süre alan Cezayirli yıldız, yaklaşık 4 ay sonra formasına kavuştu.

Ghezzal'ın formasına kavuşması teknik heyeti sevindirirken Beşiktaş, önümüzdeki hafta oynanacak MKE Ankaragücü maçında tam kadroya yakın olacak.

3 isim takıma dönüyor

Siyah beyazlılarda kart cezası sona eren Gedson Fernandes’in yanı sıra, sakatlıkları bulunan Salih Uçan ve Redmond’ın da takıma dönmesi bekleniyor.

Diğer yandan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da devam ediyor.

Siyah beyazlılar, Vavacars Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini için yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor.  

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Başak 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey Abu denilen Bjka büyük bir ihanet etmiş zevata yaklaşık 4 milyon euro yıllık ücret verilmesi ile başlandı. Bu kafayla bu kadar olur..Bjk resmen son 2 yılda transfer çöplüğüne dönmüştür..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Filozof Şenol yakında onuda bitirir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    belliki bjk li bazı futbolcular beyinlerinde ligi bitirmişler.bunları iyi tespit edip gerekenin yapılması lazım.gercekten formanın hakkını vermeyen topçular var.utanç veriçi durum.
    Cevapla