Şenol Güneş'ten mağlubiyet yorumu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Motivasyon seviyemiz, kazanmaya yetmedi. Oyunumuz, maçı kazanmaya yetmedi." dedi.

Şenol Güneş'ten mağlubiyet yorumu!
Şenol Güneş'ten mağlubiyet yorumu!
GİRİŞ 04.02.2023 18:46 GÜNCELLEME 04.02.2023 19:43
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"Motivasyon seviyemiz, kazanmaya yetmedi. Oyunumuz, maçı kazanmaya yetmedi."

İlk dakikada bir atak yaptık

"Düşündüğümüzün altında bir konsantrasyonla oynadık. Saha, alan, koşullar, rakibin oyununu biliyorduk. İlk dakikada bir atak yaptık. Sonra oyunu rakibe verdik."

“5 puan kaybı kabul edilemez”

“Aboubakar daha iyi oyuncu oluğunu biliyoruz. Bazı oyuncuların kendi seviyelerinin altında oynaması da bizim için olumsuz. Hedefimiz bir takım oluşturmaktı ama bunu maalesef oluşturamadık. Fazla olanlar var, eksikler var. Yediğimiz gol planlarımızı alt etti. 2 maçtaki 5 puan kaybını kabul edilemez. Şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldık. Bu bir gerçek. Kaybedilen maçlardan sonra takım üzerinde moralsizlik oluyor. Maç bitti, üzgünüz, bize yakışan sonuç değil. Yapılacak tek şey bu takımı ayakta tutup, her maça final havasında çıkmak. Bunun dışında teslim olmak olmaz”

“Takımın sorumlusu benim”

Bir gazetecinin, “Maç sonu taraftar yönetimi istifaya davet etti. Neler söylersiniz?” şeklindeki sorusuna tecrübeli teknik adam, “Beşiktaş’ın mağlubiyeti beni ilgilendirir. Takımın sorumlusu da benim. Maçı kazansaydık taraftar tepki göstermeyecekti. Kaybettik, 2 maçı da kazanabilirdik ama her şey bitti panik yapalım diye düşüncemiz yok. Taraftarın tepkisi sağlıklı bir durum değil” yanıtını verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 24
  • mmm 1 yıl önce Şikayet Et
    bu beceriksizin berbat hoca olduğunun anlaşılması için daha kaç tane milli takım küme düşürmesi sıfır çekip sonuncu yapması lazım 70 inde 5 sene şampiyon olacak takımı 2 sene zor şampiyon yapmış şansa şampiyon hoca apoletli takmış çakma filozof
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nursuz adam gereginden fazla abartılıyor.
    Cevapla
  • Mehmets 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu oynamış bu oynamış şu yönden bu yüzden kaybettik bunlarda önemli değil Sivasın karşısında beşiktaş yerine bal liginde küme düşmeye bir takım olsa belki 10 gol yerdi ama oynadığı futbol ile beşiktaş kadar aciz içinde olmazdı Mahalle takımı bile böyle oynamaz
    Cevapla
  • ulusalcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen git trabzona haydiiii
    Cevapla
  • Karakartal bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Tühhhh allah seni bildiği gibi yapsın bir bırakmadın ya şu beşiktaşın yakasını yaşlı moruk defol git yidin bitirdin seyirciyi lan bu türkiyede yaşlı moruklar neden gençlerin önünü açmaz devretmez nebu para aşkı arkadaş sanki siz gidince dünya batacak türkiye batacak bir gidin bir bırakın yönetim istifa diyorum noktayı koyuyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle