Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Ali Palabıyık göndermesi! 'Ali yazar, Veli Bozar'

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Ali Palabıyık göndermesi geldi. ''Ali yazar, Veli bozar'' başlıklı paylaşımda, Palabıyık'ın yönetiminde tartışmalı kararların yer aldığı pozisyonlar paylaşıldı.

GİRİŞ 04.02.2023 03:25 GÜNCELLEME 04.02.2023 09:24
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 22. haftasının bitmesinin ardından başlayan hakem polemiğinde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray art arda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş peş peşe paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 

Fenerbahçe'nin Atilla Karaoğlan paylaşımına Beşiktaş'tan cevap!Fenerbahçe'nin Atilla Karaoğlan paylaşımına Beşiktaş'tan cevap!

Galatasaray'dan açıklama: Düşman değil, rakibiz!Galatasaray'dan açıklama: Düşman değil, rakibiz!

''Ali yazar, Veli bozar'' başlıklı paylaşımda, Hakem Ali Palabıyık'ın yönetiminde 23 Eylül 2017'de oynanan ve tartışmalı kararların yer aldığı pozisyonlar paylaşıldı.

İşte o paylaşım:

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Rıfat TOPAL 1 yıl önce Şikayet Et
    cuk oturmuş...
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenere sormaya gerek yok. Herkes ne oyunlar oynandığını açık açık görüyor ve biliyor. Memnun olanlar sus pus olmuş bıyık altından gülüyor.
    Cevapla
  • Õkkeş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahi Sivas'ın golune ne oldu? Lig bitebilir mi artık. WAR kayıtları hala Abdurrahim Albayrak'ın elinde mi? Sadece figuransın Beşiktaş
    Cevapla
  • kalecisaçlı adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Palabıyık Fenerle maaşta anlaşamayınca sorun çıktı.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon belirlenmiş, açıklamalarınıza göre sizde razısınız. O zaman maç yapmaya ne gerek var. Çanak tutmaya devam edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle