Mert Günok'tan Şenol Güneş sözleri: Hocamız geldikten sonra...

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Mert Günok, "Şenol hocamızın gelişinden sonra, takımda taşlar da yerine oturmaya başladıktan sonra benim ve takımımızın oyunu pozitif olarak sahaya yansıdı" dedi.

Mert Günok'tan Şenol Güneş sözleri: Hocamız geldikten sonra...
Mert Günok'tan Şenol Güneş sözleri: Hocamız geldikten sonra...
GİRİŞ 27.01.2023 22:47 GÜNCELLEME 27.01.2023 22:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u Cenk Tosun ve Dele Alli'nin golleriyle 3-0 yendi. Siyah beyazlılar böylelikle 5 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

"Herkes ne kadar inançlı olduğunu gösterdi"

Maçın ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Mert Günok, "Taraftarlar bizim istekli olduğumuzu gördüğünde şampiyonluğa inançları artıyor. Coşkulu ve iyi oyunumuzu sürdürürsek, şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Devre arasında da güzel konuşmalar oldu. Herkes ne kadar inançlı olduğunu gösterdi. Şampiyonluk yolunda onlara ihtiyacımız var." dedi.

Şenol Güneş sözleri

Teknik direktör Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başına geçmesinin ardından yakaladığı olumlu ivmeyi değerlendiren Günok, "Şenol hocamızın gelişinden sonra, takımda taşlar yerine oturmaya başladıktan sonra benim ve takımımızın oyunu pozitif olarak sahaya yansıdı. Dele Alli'nin bugün iyi oynamasına ve gol atmasına ayrıca sevindim" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kıskanma muro
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk yenilgiye kadar sevinin sonra başlarsınız küfüre
    Cevapla