Cenk Tosun: Herkes benim nasıl Beşiktaşlı olduğumu biliyor

Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun, "Herkes benim nasıl Beşiktaşlı olduğumu biliyor. Buraya gelen taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum." dedi.

Cenk Tosun: Herkes benim nasıl Beşiktaşlı olduğumu biliyor
Cenk Tosun: Herkes benim nasıl Beşiktaşlı olduğumu biliyor
GİRİŞ 27.01.2023 22:30 GÜNCELLEME 27.01.2023 22:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u 3-0 yendi. Siyah-beyazlıların gollerini 20 ve 50'de Cenk Tosun, 59'da Dele Alli kaydetti.

"Çok sıkışık bir fikstürde oynuyoruz"

Maçın ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Cenk Tosun, "Biz takım olarak iyi oynadık. Alanya'nın çok etkili bir takım olduğunu biliyorduk. Farioli hocanın bu taktiği oynattığını biliyorduk. Genel maça bakacak olursak iyi bir performans diyebilirim. Çok sıkışık bir fikstürde oynuyoruz. Bu maçı kafamızdan silip Karagümrük maçına odaklanmak istiyoruz." dedi.

"Herkes benim nasıl Beşiktaşlı olduğumu biliyor"

25 gole ulaşarak Vodafone Park'ta en çok gol atan futbolcu unvanını alan golcü oyuncu, "Çok özel bir duygu. Herkes benim nasıl Beşiktaşlı olduğumu biliyor. Buraya gelen taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Maçın ardından tribünler, Şenol Güneş'e tezahürat yaptı. Cenk Tosun ve Aboubakar, Güneş'i orta sahaya getirerek tribünleri alkışladı.

O an ile ilgili konuşan Cenk Tosun, "Hoca orada 'ben bir şey yapmadım çocuklar yaptı' demek istedi. Aboubakar'la hocanın elinden tuttuk, orta sahaya kadar getirebildik" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • ayvaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen cok biliyon
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin futbol ile alakan yok...
    Cevapla
  • ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    renkli başka işin yok mu senin
    Cevapla