Beşiktaş'tan sert açıklama! "Utanmıyorlar..."

Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu üyesi Bilgihan Cenk Sürmen sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan sert açıklama! "Utanmıyorlar..."
Beşiktaş'tan sert açıklama! "Utanmıyorlar..."
GİRİŞ 24.01.2023 19:03 GÜNCELLEME 24.01.2023 19:05
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Cenk Sürmen, Fenerbahçe yöneticileri Erol Bilecik ve Selahattin Baki'nin açıklamalarının ardında sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Siyah Beyazlı yönetici Sürmen'in açıklamaları şu şekilde;

''Hakemlerin Beşiktaşımıza karşı ön yargılı yaklaşımları artık kabul edilemez bir hal almıştır. Bunu çok iyi bilen rakip takım futbolcu, taraftar ve hocaları futbolcularımızı tahrik edip ceza almalarını, haram yemeye alışmış kursaklarını doyurmaya çalışmaktadır.

Sahadaki hakemin görmediğini varsayarsak (Yersen) VAR da bulunan hakem bu ağır tahriki nasıl görmüyor? Bizler bunu merak ediyor ve artık yemiyoruz. Şaibeler ile dolu geçmişi olanlar Ligi bitirmeyiz deyip imtiyaz peşine düşerken bir bakıyorsun kollanmaya başlıyor.

Hala sebebi bile açıklanamayan goller iptal oluyor! Dün gece bir başkası, bariz gölü iptal ediyor.

UTANMIYORLAR!!!

Türk futbolunun her unsuru göz göre göre yapılan bu kayırmayı görüyor, TFF'nin ve MHK bu konuda ne bir sesi çıkıyor, nede bir yaptırımı oluyor…

Tahammül edilemez, bize şaibeli geçmişi hatırlatan bu duruma tüm futbol kamuoyu destek vermeli. Bu kaos ve adaletsizlikten Türk futbolunu kurtarmak için herkesi göreve davet ediyorum.

Bir sözüm de spor yazarları ve yorumcularına. Rosier'in pozisyonu için atılan dirseği görmeyen hakem ve onu çağırmayan VAR'a da bir iki çift laf edin yada "oramı çekme buramı çek" diyenlere sessiz kaldığınız gibi şimdi de susun.

Her deplasmanda organize şekilde eziyet gören, kapılar da kalıp yıldırılmaya çalışılan, asla sevdasından ve Arma peşinden ölse dönmeyecek büyük BEŞİKTAŞ taraftarı ,bu duruma artık sessiz kalmayacak, Gerektiği yerde gereken tepkiye verecek ve adını dağlara yazacaktır. ARTIK YETER!!.''

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 50
  • Sezer 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyaya aldandık. üç aylar geldi farklı olmalı
    Cevapla
  • Anadolu Genci 1 yıl önce Şikayet Et
    Baktılar bjk yi takan yok bizde araya girip büyükmüş gibi davranalım dediler..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    işte Fenerbahçe bu yüzden büyük kulüp alayiniz bir biz tekiz
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligi bitirtmeyiz diyenlere karşı neredeydiniz. Faul vardı görmedin mi. Tff nin mhk nin nasıl sesi çıksın adamlar tehdit ederlerken neredeydiniz.
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Renkliler beşiktaş derin kuyudur boğulursunuz akıllı olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle