Kaan Ayhan gelmeyi kabul etti! Kulübüyle pazarlıklar başladı

Beşiktaş, Kaan Ayhan transferi için harekete geçti. 28 yaşındaki milli stoper, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Siyah Beyazlılar, oyuncunun kulübüyle pazarlıklara başladı.

GİRİŞ 24.01.2023 10:19 GÜNCELLEME 24.01.2023 11:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Savunmayı güçlendirmek için sağ stoper transferi yapmayı planlayan Beşiktaş, Kaan Ayhan için nabız yokladı. Her transfer döneminde gündeme gelen deneyimli oyuncuyla görüşen Beşiktaşlı idareciler, olumlu geri dönüş aldı.

Bunun üzerine Kartal, Kaan'ın kulübü Sassuolo ile bir görüşme gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın, teklifini iletip pazarlıklara başladığı bildirildi. 28 yaşındaki futbolcu, kariyerinde önemli bir yere sahip olan Şenol Güneş ile çalışmaya sıcak baktığı için Beşiktaş'a gelmeye gönüllü.

Haziran 2024'te sözleşmesi bitecek olan Kaan, bu sezon Sassuolo'da 11 resmi maça çıkarken 1 gol kaydetme başarısı gösterdi.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Her sene kabul ediyor zaten sorun kulübü vermiyor
    Cevapla