Weghorst'tan Beşiktaş için flaş sözler! "Şikayetçiydim"

Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig ekibi Manchetser United'a transfer olan Wout Weghorst, İngiliz basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş'ta antrenmanlardan memnun olmadığını belirtti.

GİRİŞ 22.01.2023 14:03 GÜNCELLEME 22.01.2023 15:35
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan ani bir kararla ayrılıp İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, İngiliz basınına siyah-beyazlılar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ANTRENMANLARDAN MEMNUN DEĞİLDİM"

Manchester United'a transfer sürecinden bahseden Hollandalı golcü, "Beşiktaş'ta antrenmanlardan memnun değildim ve bu nedenle menajerime mesaj atıyordum. Dürüst olmak gerekirse bu durumdan şikayetçiydim" dedi.

"UNUTMAYACAĞIM BİR GÖRÜŞME"

Daha sonra menajerinin kendisini aradığını söyleyen Weghorst, "Menajerim aradı ve Erik ten Hag'ın beni istediğini söyledi. Asla unutmayacağım bir telefon görüşmesi oldu" diye konuştu.

Beşiktaş'ta 18 maça çıkan Weghorst, 9 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • bilall 1 yıl önce Şikayet Et
    vay be,adam bu kadar yetmez deyip çok çalışmak istemiş yinede eleştirmişsiniz.
    Cevapla
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Besle kargayi oysun gozunu ikiyuzlu tarihi gelmis futbolcu istemiyoruz artik altyapidan turk futbolculara odaklanilsin yabanci futbolculara cok paralar odeniyor apar topar kacip gidiyor kulubler daha akillanmadilar yav paraniz bu kadarmi degersiz
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    La oğlum önceden niye söylemedin sana özel antrenör yollardık...
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancılar böyle olmasa gelir mi
    Cevapla
  • Kara Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğruyu söylüyör , Antremanlar Türkiyede çok hafif kalıyor o yüzden yabancı kaliteli futbolcular şikayetçi oluyor, mesela Querasma bile antreman bittikten sonra en az yarım saat fazla çalışıyordu o ilerlemiş yaşına rağmen, Türk futbolcusu da antreman bitsede gitsek havasında ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle