Fransız teknik adam açıkladı! Beşiktaş'tan ayrılmak istiyor

Beşiktaş'ın 27 yaşındaki sol beki Umut Meraş ile ilgili olarak eski hocası Paul Le Guen açıklamalarda bulundu ve oyuncunun Fransa'ya dönmek istediğini belirtti.

Fransız teknik adam açıkladı! Beşiktaş'tan ayrılmak istiyor
Fransız teknik adam açıkladı! Beşiktaş'tan ayrılmak istiyor
GİRİŞ 21.01.2023 13:00 GÜNCELLEME 21.01.2023 13:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Umut Meraş'ın son durumu ile ilgili olarak eski hocası Paul Le Guen'den önemli açıklamalar geldi. Türkiye'ye geri döndükten sonra işler istediği gibi gitmeyen oyuncu için durum değerlendirmesi yapan Paul, ayrıca da Umut'u Fransız kulüplerine önerdi.

PAUL LE GUEN'DEN UMUT MERAŞ'A ÖVGÜ

Fransız teknik adam Paul Le Guen, Bursaspor altyapısından çıkardığı ve daha sonra Fransa'nın Le Havre takımına götürdüğü Umut Meraş'ı Fransız takımlarına önerdi. Umut'un Fransa'daki performansının çok iyi olduğuna dikkat çeken teknik adam, bu duruma göndermelerde bulundu.

KRİTİK DEĞERLENDİRME

Bir televizyon programına katılan ve burada açıklamalar yapan Paul, özellikle sol bek bulmanın ne kadar zor olduğundan bahsetti. İşte açıklamalardaki en önemli kısım.

"Türkiye'de Umut Meraş ile çalıştım. Potansiyeli vardı ve Fransa'ya getirdim, açıkçası burada iyi iş çıkardı. Hatta PSG'de bile oynayacak kapasitesi vardı. Şimdi ise İstanbul'da mutsuz, Fransa'ya dönmek istiyor. Değerlendirilebilecek bir oyuncu."

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    paralel evrende psg ilk 11 inde umut merajjjjj
    Cevapla
  • 1903 1 yıl önce Şikayet Et
    ne savunma var ne hucum. vasat topçu, gidebilir .
    Cevapla
  • Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle Allah işini gücünü rast getirsin.
    Cevapla
  • emrah akbulut72 1 yıl önce Şikayet Et
    çöp hemen yollanmalı
    Cevapla
  • Beşiktaş'lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle